PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de crizanteme in Cricova

Un buchet frumos de crizanteme este ceea ce ridică starea de spirit la orice fată. Pentru a cumpăra un buchet de flori, nu trebuie să mergeți în căutare de diverse magazine și piețe, deoarece există un serviciu excelent pentru vânzarea de flori CadouriOnline. Pe site-ul nostru, există posibilitatea de a comanda un buchet de crizanteme din Cricova și a obține un buchet elegant de crizanteme în aceeași zi. Cum se utilizează serviciul? Alegeți buchetul nostru de crizanteme în Cricova și începeți să comandați. Atunci când efectuați o achiziție pe site-ul web, clientul ar trebui să indice detaliile de contact. Dacă aveți întrebări la plasarea comenzii, contactați administratorul. Managerul de servicii CadouriOnline vă va salva problemele cu privire la comandă și vă va ajuta să economisiți timp. După înregistrarea cererii, specialistul nostru va crea un buchet minunat de crizanteme, care va topi inima oricărei fete. Apoi, curierul va aduce rapid la Cricova un buchet de crizanteme la adresa specificată. La cererea clientului, managerul poate să vă informeze pe tânăra dvs. doamnă sau să facă o surpriză bruscă. Femeia voastră va fi foarte mulțumită să primească o surpriză neașteptată!

Intrebari frecvente

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Moldovei.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

💐   Insemnatatea numarului de flori in buchet

 •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
 •   💗   9 - eu sunt la picioarele dvs
 •   💗   13 - se daruie la jubileu
 •   💗   21 - ador
 •   💗   37 - urare de fericire si bucurie pentru fiecare zi

🌸   Cum prelungim viata unui buchet de flori asezat in apa?

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa racoroasa clocotita de (10-15 grade) si dati-i apei sa stea, o ora va fi de ajuns
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Mai departe, asezati florile taiate in apa
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat in fiecare zi
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu celelalte flori, amplasati-le intr-o vaza separata