PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Bender

Un buchet de garoafe încântătoare - această surpriză va face ca doamna să fie fericită. Acum, pentru a prezenta o surpriză, nu este necesar să căutați flori, deoarece există un serviciu excelent de vânzare de buchete de flori CadouriOnline. Cu ajutorul nostru este posibil să cumpărați un buchet de garoafe livrate la Bender și să obțineți un buchet minunat de flori de garoafe în aceeași zi. Ce este necesar pentru a comanda un buchet de flori pe site-ul CadouriOnline? Alegeți în catalogul de servicii CadouriOnline un buchet de garoafe în Bender și faceți clic pe butonul de comandă. Când faceți o comandă pe site, clientul trebuie să furnizeze informații de contact. În cazul în care s-ar întâmpla dificultăți la efectuarea unei achiziții - contactați administratorul. Managerul site-ului vă va salva problemele legate de comandă și vă va economisi timp. După ce comandăm, specialistul nostru va crea un superb buchet de garoafe, care va topi inima oricărei femei. După aceea, mesagerul va alipi cu ușurință un buchet de garoafe către Bender la destinatar. La cererea clientului, curierul vă poate notifica femeia sau poate face un cadou neașteptat. Doamna ta va fi drăguț să primești un cadou neașteptat!

Posibil, va intereseaza:

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

💐   Cite flori trebuie sa fie in buchet?

 •   👲   3 - bucurie si sinceritatea sentimentelor
 •   👨   11 - sotiei de la sotul iubitor
 •   🙏   15 - imi cer iertare
 •   💗   21 - eu te ador
 •   💗   27 - te iubesc sotia mea

🌸   Floriografia, sau limbajul florilor

 •   🌸   Azalee - Fragilitate si feminitate
 •   🌸   Jonclia - Simpatie
 •   🌸   Gerbera - Taina
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Crin portocaliu - Antipatie