PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Durlesti

Un buchet de flori fermecătoare - această surpriză va face fericita femeia ta. Acum, pentru a prezenta un cadou, nu trebuie să mergeți și să căutați flori în diferite magazine și piețe, deoarece există un serviciu CadouriOnline. Pe site-ul nostru puteți cumpăra un buchet de garoafe livrate la Durlești și obțineți un buchet elegant de garoafe în aceeași zi. Cum se utilizează serviciul? Ridicați pe site-ul nostru un buchet neobișnuit de garoafe în Durlești și începeți să comandați. Când faceți o comandă pe site, trebuie să introduceți contacte. Dacă în timpul procesului de comandă au existat dificultăți, contactați personalul nostru. Angajatul nostru vă va salva de problemele legate de comandă și va grăbi procesul de înregistrare. După ce comandăm, floraritul nostru va colecta un buchet minunat de garoafe, care va topi inima oricărei fete. Apoi mesagerul va aduce într-un timp scurt un buchet de garoafe la Durlești la destinatar. La cererea clientului, managerul poate să-ți anunțe femeia sau să facă o surpriză neașteptată. Femeia ta va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Lista Intrebarilor si Raspunsurilor Frecvente

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de destinatie si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

💐   Cite flori trebuie sa fie in buchet

 •   👲   3 - inseamna ca dumneavoastra stimati foarte mult persoana
 •   💑   7 - adorare sau cerere de casatorie
 •   💗   17 - se daruie unei rude
 •   💗   19 - numar de casatorie
 •   💗   29 - declaratie de iubire eterna

🌸   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🍀   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌻   2  -  In Hinduism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de maladii.
 •   🌷   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.