PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Ocnita

Aranjament flori - acest cadou vă va mulțumi doamnei. Pentru a cumpăra un buchet de flori, nu mergeți la cumpărături, deoarece puteți face o achiziție pe site-ul CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline aveți ocazia să cumpărați un buchet de garoafe livrate la Ocnița și să obțineți un buchet frumos de flori din garoafe de azi. Cum să folosiți site-ul CadouriOnline? Pentru a alege un buchet de garoafe în Ocnița și adăugați-l în coș în catalogul mărfurilor pe site-ul nostru. Când faceți o comandă pe site-ul nostru, clientul trebuie să scrie informații de contact. Dacă în timpul achiziției apar probleme, contactați personalul nostru. Managerul site-ului vă va salva problemele legate de comandă și vă va economisi timp. După ce comandăm, florarul nostru va face un frumos buchet de garoafe, care va topi inima oricărei fete. Apoi mesagerul va aduce cu promptitudine un buchet de garoafe la Ocnița la adresa dorită. Conform ideii clientului, compania noastră poate să vă informeze femeia sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna ta va fi drăguț să primești o surpriză neașteptată!

F.A.Q.

🚚   Conditiile de livrare a florilor si cadourilor

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

💐   Insemnatatea numarului de flori in buchet

 •   👲   3 - bucurie si sinceritatea sentimentelor
 •   💗   9 - eu sunt la picioarele dvs
 •   💗   17 - se daruie unui prieten bun
 •   💗   21 - eu te ador
 •   💗   29 - juramint de iubire eterna

🌸   Limbajul florilor

 •   🌸   Azalee - Fragilitate si feminitate
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Gerbera - Taina
 •   🌸   Gaultheria - Armonie
 •   🌸   Margareta - Puritate
 •   🌸   Acacia - Iubire casta