PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Straseni

Un buchet de flori delicioase este o surpriză uimitoare pentru tinerele tale femei. În epoca tehnologiei, pentru a comanda un buchet minunat de flori, nu mergeți la magazinele de flori, pentru că pentru aceste nevoi avem. Cu ajutorul nostru este posibil sa cumparam un buchet de garoafe livrate in Straseni si sa primim un buchet de flori proaspete din garoafe la orice ora din zi. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Alegeti in catalogul de pe site-ul nostru flori de garoafe din Straseni si incepeti comanda. Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, trebuie să scrieți informații de contact. Dacă aveți întrebări la plasarea comenzii, contactați personalul nostru. Managerul vă va salva problemele legate de comandă și vă va ajuta să economisiți timp. Dupa procesarea comenzii, floraria noastra va crea un buchet incredibil de garoafe, care va topi inima oricarei tinere doamne. În continuare, curierul trimite prompt un buchet de garoafe la Strășeni la adresa dvs. Conform ideii cumpărătorului, curierul poate să vă informeze doamna sau să facă un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

💸   Modalitati de achitare

 •   🤑   Cu ajutorul banilor electronice, de exemplu: webmoney, yandex money, PAYPAL, Bitcoin si altele....
 •   💰   Cu ajutorul cardului bancar: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💲   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💸   Achitare in numerar

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

🌺   Cum alegem corect un buchet in dar?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu data.
 •   🌻   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌷   1  -  Florile se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌻   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌻   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii simbolizeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🌸   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌸   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».