PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

101 trandafiri cu livrare Socola

Livrarea buchetelor din 101 trandafiri Socola

Mergeti la o aniversare, un botez, o nunta de argint, iar buchetul de trandafiri frumos pana acum nu este ales? In cazuldat va vine in ajutor serviciul online CadouriOnline, care doreste sa va propuna cea mai extraordinara varianta de compozitie din flori 101 de trandafiri. Astfel de buchet de flori va vorbi despre sentimentele dumneavoastra.

Buchetul de flori este un cadou de neintrecut si memorabil. Indiferent de cine va primi acest buchet de trandafiri - starea de spirit excelenta este garantata! Buchetul din 101 trandafiri trebuie sa daruiti din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a exprima persoanei iubite sentimentele ati cumparat un uimitor buchet din trandafiri proaspeti, Compania noastra mereu este la dispozitia dumneavoastra.

Procurati o compozitie din 101 de trandafiri cu livrare prin curier Socola 24/7 la cel mai bun pret din Moldova in acest fapt ne evidentiaza printre concurenti. Tarifele noastre disponibile sunt pentru ca fiecare sa aiba sansa sa comande un cadou captivant persoanei dragi.

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

♛   Cele mai populare flori in online-magazinul nostru

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii luxosi si rafinati arata literalmente regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la crearea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o grandioasa popularitate la colectarea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — Potrivit datelor statisticii, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Coada-soricelului - Sanatate
 •   🌸   Musetel - Tinerete
 •   🌸   Feriga - Magie
 •   🌸   Garoafa galbena - Distanta
 •   🌸   Loach - Ascultare
 •   🌸   Aster - Gratie