Secțiuni
Categorii de selecție
Cadou pentru
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare cadouri Avrameni

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 32 lei
curier în costum de inimă
Curer în costum de inimă
449lei 481 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 154 lei
set de cadouri Gustul Pădurii
Set de cadouri "Gustul pădurii"
882lei 1036 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 676 lei
coșul de Crăciun
Coș de Crăciun
1965lei 2641 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 51 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
1299lei 1350 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 25 lei
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1499lei 1524 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 51 lei
compozitia cu vin alb
Buchet "Elisei"
899lei 950 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 394 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
805lei 1199 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 140 lei
compoziție de baloane din folie rosii
Compoziție "Declarație"
999lei 1139 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Livrare cadouri in Avrameni - in oficiu sau acasa si la pret ieftin

Pe site-ul CadouriOnline.md puteti comanda cadouri prin curier in Avrameni, si in oricare regiune din Republica Moldova. De la dumneavoastra se cere numai sa completati comanda pe site-ul nostru iar angajatii nostri vor livra produsele comandate direct la adresa indicata.

Angajati calificati in sfera cadourilor originale CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de cadouri Specialistii nostri profesionisti an de an elaboreaza compozitii din cadouri exceptionale pentru o multime desarbatori ca:opt martie, paisprezece februarie, Craciun si altele sarbatori.

De ce CadouriOnline?

 • Un sortiment enorm de daruri unice cu livrare rapida;
 • Ajutor in orice moment pentru clientii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a cadourilor originale in Avrameni;
 • La asamblarea cadourilor sunt utilizate numai elemente originale.

Cum se poate achizitiona buchete si cadouri cu livrare asigurata in Avrameni?

Puteti comanda la orice ora cadouri cu livare inclusa in Avrameni pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii CadouriOnline la numarul +373 060 680 088 sau prin email manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece functioneaza 24/24 din acest motiv aveti posibilitatea de a comanda cadouri in orice moment al zilei. Serviciile daruri si cadouri in Avrameni vor fi desfasurate in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

Puteti procura cadouri individuale cu transport inclus in urmatoarele judete ale Moldovei:Mirzoaia,Criuleni garoafe,Galesti,Valea Radoaiei,Suruceni,Draganesti,Valea Satului,Galestii Noi,Isacova,Curesnita Noua,Calmatui,Lisaia Gora,Baltata de Sus,Heciul Nou,Eustome cu livrare in Codru,Nisporeni,Crini cu livrare in Cupcini,Carbuna,Crini cu livrare in Drochia,Romanovca,Busila, si in alte raioane sau sate.

Intrebari curente

💲   Metode de achitare

 •   💰   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   🤑   Achitare cu cardul: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si multe altele...
 •   💲   Achitare in numerar

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🌸   Cum selectam un buchet in dar?

 •   🌸   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌻   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌺   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌸   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌹   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌻   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🍀   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».