PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Criuleni

Un buchet superb de garoafe este întotdeauna o surpriză plăcută pentru o femeie pentru orice ocazie. Pentru a cumpăra o compoziție din flori, nu merge în căutarea piețelor de flori, deoarece puteți face o comandă livrare flori pe site-ul CadouriOnline. Pe site-ul nostru există o oportunitate de a alege o livrare de buchete de la garoafe la Criuleni și de a obține un buchet frumos de flori din garoafe la un moment favorabil pentru tine. Cum se face o achiziție? Găsiți în catalogul nostru un buchet de garoafe în Criuleni și adăugați-l în coș. Atunci când plasați o comandă pe un site web, clientul trebuie să scrie informații de contact. Dacă există dificultăți la efectuarea unei achiziții - contactați managerul nostru. Angajatul nostru vă va scuti de probleme legate de comandă și vă va ajuta să economisiți timpul. Dupa procesarea cererii, floraria noastra va colecta un buchet frumos de garoafe, care va topi inima oricarei tinere doamne. Apoi angajatul nostru va aduce instantaneu un buchet de garoafe la Criuleni la destinatar. La cererea cumpărătorului, curierul poate să vă avertizeze pe tânără, sau să facă un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi infinit plăcută să primească un cadou neașteptat!

Raspunsuri la intrebari populare

👑   Cele mai nemaipomenite compozitii din flori anul 2020-2021

🌷  🎁   Selectia de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

💐   Сite flori se recomanda de daruit?

  •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
  •   💑   7 - adorare si admiratie
  •   💗   13 - se daruie la jubileu
  •   💗   19 - anume atitea flori se daruie miresei
  •   💗   27 - exprimarea iubirii fata de sotie

🌹   Dumneavoastra ati stiut....?

  •   🌺   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
  •   🍀   2  -  In Brahmanism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de boli.
  •   🍀   3  -  Omenirea a cultivat in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea intruchipeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
  •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌺   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».