Secțiuni
Dăruie
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru 8 Martie cu livrare Agronomovca

Livrarea prin curier a cadourilor de 8 martie Agronomovca

Prima luna a primaverii incepe cu daruri pentru frumoasele dame. In fata dumneavoastra a aparut scopul de a comanda livrarea prin curier a cadourilor la 8 martie Agronomovca? Personalul nostru cu mare placere in rezolvarea acestei probleme. Cadourile deosebite sunt specificate pe site-ul web «CadouriOnline», darurile selectionate dupa cost si dupa tip.

Cum sa comandati un prezent superb unei femei de 8 martie?

Atrageti atentia nevoilor damei. Chiar cand incercati o surpriza femeie de la serviciu, nu va rusinati mai intai de toate sa o intrebati niste intrebari:care sunt interesele ei si asa mai departe. Dintre obtiunile originale de cadouri pentru femei putem remarca:

Este mai usor sa dobanditi un prezent mamei sau sotiei, despre care stiti apoape tot. Managerii nostri va vor recomanda ce surpriza de 8 martie se poate sa comandati.

Darul se cuvine sa includa in sine pozitiv si sinceritate.

Pe site-ul «CadouriOnline» exista un mare ansamblu de daruri de 8 martie cu livrare Agronomovca.

Intrebari frecvente pe site

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

  •   🚚   Livram noi in alte orase ale Molodovei?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
  •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
  •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
  •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
  •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

🌼   5 cele mai interesante particularitati despre flori

  •   🌺   1  -  Mugurii florilor se inchid cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
  •   🌻   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
  •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
  •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌻   5  -  Oamenii de stiinta au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.