Secțiuni
Dăruie
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare cadouri pentru 8 Martie Albota de Sus

Livrarea prin curier a cadourilor de 8 martie Albota de Sus

Luna martie incepe cu surprize pentru jumatatea frumoasa a umanitatii. In fata dumneavoastra s-a aratat scopul de a comanda livrarea prin curier a cadourilor la 8 martie Albota de Sus? Noi cu cu drag va vor ajuta in solutionarea acestei probleme. Surprizele exceptionale sunt specificate in magazinul «CadouriOnline», surprizele selectionate dupa pret si dupa tip.

Cum sa cumparati un prezent exceptional unei dame de Ziua internationala a femeilor?

Atrageti atentia intereselor damei. Chiar si cand alegeti un prezent femeie de la serviciu, nu va intimidati mai intai de toate sa o intrebati niste intrebari:care sunt interesele ei si asa mai departe. Din toate variantele exclusive de cadouri pentru femei putem remarca:

Este mai simplu sa dobanditi un cadou pentru mama sau pietenei, despre care cunoasteti aproape tot. Consultantii nostri va vor indica ce prezent de Ziua Internationala a femeii se poate sa comandati.

Darul trebuie sa poarte in sine pozitiv si sinceritate.

Pe site-ul «CadouriOnline» exista un vast sortiment de surprize de Ziua Internationala a Femeilor cu livrare Albota de Sus.

Intrebari si raspunsuri interesante

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Republicii Moldova?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de destinatie si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🌹   Cum alegem corect un buchet de flori?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru receptii oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la sarbatorile de afaceri vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Limbajul florilor

 •   🌸   Crizantema - Prietenie
 •   🌸   Trandafir alb - Perfectiune
 •   🌸   Garoafa pestritata - Refuz
 •   🌸   Gardenie - Iubire secreta
 •   🌸   Mimoza - Sensibilitate
 •   🌸   Magnolie - Perseverenta