PENTRU CINE
Dimensiune
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de flori din orhidee

Flori orhidee in Chisinau

Un buchet de orhidee este întotdeauna o surpriză potrivită pentru o femeie cu orice ocazie. Pentru a face o femeie fericită cu flori frumoase, nu trebuie să mergem la cumpărături pentru alimente, pentru că există pentru aceste nevoi. Cu acest serviciu, este posibil să se dispună livrarea unui buchet de orhidee din Chisinau si Moldova, la un preț mare și obține articolul comandat în momentul cel mai favorabil pentru tine. Ce ai nevoie pentru a cumpăra un cadou pe site-ul CadouriOnline? Ridicați în catalogul site-ului CadouriOnline un buchet de orhidee și începeți să comandați. Când faceți o comandă pe site-ul nostru, trebuie să scrieți informații de contact. Dacă există dificultăți la efectuarea unei achiziții - contactați administratorul. Managerul de servicii CadouriOnline va scutește de hassle inutile și vă va economisi timp. După ce cererea este procesată, specialistul nostru va face un frumos buchet de orhidee, care se va topi inima oricărei domnișoare. După aceasta, curierul trimite rapid un buchet de orhidee destinatarului. La cererea cumpărătorului, managerul poate să vă avertizeze pe tinerele tinere sau să facă un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi infinit plăcută să primească o surpriză neașteptată!

Cele mai populare intrebari

🌼   Floristii nostri va recomanda urmatoarele 5 buchete din flori:

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

♛   5 cele mai populare flori care sunt daruite

  •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii impecabili si eleganti arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la crearea buchetelor de flori
  •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si mereu se bucura de o grandioasa popularitate la alcatuirea buchetelor
  •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — Potrivit datelor statisticii, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
  •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
  •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌹   Dumneavoastra ati stiut....?

  •   🌺   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
  •   🌺   2  -  In Krishnaism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru izbavirea de infectii.
  •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
  •   🌼   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌹   5  -  Academicienii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.