PENTRU CINE
Dimensiune
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete din iriși in Chisinau, Moldova

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Flori frumoase - o surpriza care nu va lasa nici o fata indiferenta! Pentru a vă face pe iubitul dvs. fericit cu flori frumoase, nu trebuie să mergeți la cumpărături, deoarece puteți plasa o comandă pe site-ul CadouriOnline. Pe site-ul nostru există o oportunitate de a alege livrarea unui buchet de irisuri în Moldova și de a obține un buchet minunat de flori reale de la iris în timpul cel mai confortabil pentru tine. Cum se face o achiziție? Selectați în catalogul serviciului CadouriOnline o compoziție de irisi în Chișinău și începeți înregistrarea comenzii. Atunci când plasați o comandă pe un site web, trebuie să specificați persoanele de contact. Dacă există dificultăți în timpul achiziției - contactați administratorul. Angajatul nostru vă va scuti de complicații inutile și va accelera procesul de înregistrare. După înregistrarea aplicației, geniul nostru pe culori va crea un buchet frumos de iris, care va topi inima oricărei femei. Apoi, curierul nostru, într-un moment, va aduce un buchet de irisi la Chișinău la destinatar. Conform ideii clientului, compania noastră poate să vă informeze prietena dvs. sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

🚚   Regulile de livrare a produselor

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

💐   Сite flori se recomanda de daruit?

 •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
 •   👨   11 - admiratie fara limita
 •   💗   17 - se daruie unei rude
 •   💗   21 - eu te ador
 •   💕   101 - celei mai iubite

🌻   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌹   1  -  Cea mai micuta floare din lume, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri greutatea acesteia prevede 11 kilograme.
 •   🌻   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌺   3  -  Cel mai vechi pe planeta TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌻   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Cea mai inalta floare pe Pamint creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 4.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si emite un miros stupefiant de oua putrede.