preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Jocuri de masa pentru adulti

Jocuri de masa cu livrare in Chisinau

Jocurile de masă reprezintă întotdeauna un cadou plăcut pentru oricine și pentru orice motiv.
Pentru a cumpăra jocuri de masă, nu merge în căutare de magazine diferite, deoarece există o companie CadouriOnline. Cu ajutorul nostru puteți alege și cumpăra jocuri de masă interesante la Chișinău și puteți obține comanda dvs. în orice moment pentru dvs. acasă. Ce este necesar pentru a cumpăra Jocuri de masa de pe site-ul nostru? Alegeți jocurile de pe site și adăugați-le în coș. Când faceți o comandă pe site-ul nostru, trebuie să scrieți contacte. Dacă întâmpinați dificultăți la plasarea unei comenzi, contactați personalul nostru. Consultantul nostru vă va scuti de probleme legate de comandă și vă va economisi timp. După procesarea cererii, managerul nostru de livrare va livra într-un timp scurt un buchet de jocuri de masă la adresa pe care ați indicat-o la Chișinău sau în Moldova. La cererea cumpărătorului, curierul poate notifica destinatarul cadoului sau poate face un cadou brusc.

Posibil, ati intrebat:

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Molodovei?   -  Noi lucram prin toata Moldova
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

💐   Care numar de flori trebuie ales in buchet?

 •   👲   3 - bucurie si sinceritatea sentimentelor
 •   👨   11 - admiratie fara limita
 •   💗   13 - se daruie la jubileu
 •   💗   19 - numarul de flori in buchetul miresei
 •   💗   37 - urare de fericire si bucurie pentru fiecare zi

🌼   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌸   1  -  Mugurii florilor se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌹   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌺   3  -  Oamenii au descoperit mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌹   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🍀   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.