preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Seturi pentru barbati

Cadouri barbati seturi

Setul de cadouri pentru bărbați - este considerat cel mai bun cadou pentru bărbatul tău iubit!
Pentru a surprinde un om cu un set de cadouri, nu trebuie să mergeți și să căutați seturi pentru magazine și piețe, deoarece există o companie numită CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline, puteți alege livrarea setului de cadouri pentru bărbați în Chișinău și Moldova și obțineți un cadou perfect astăzi. Cum să folosiți site-ul CadouriOnline? Selectați în catalogul site-ului CadouriOnline un set de cadouri pentru bărbați și începeți să faceți achiziția. Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, clientul trebuie să introducă informații de contact. În cazul în care există dificultăți la finalizarea comenzii - contactați managerul nostru. Consultantul companiei CadouriOnline vă va ușura problemele cu privire la comandă și vă va economisi timpul. După depunerea unei cereri, angajatul nostru va livra setul de cadouri pentru bărbați la adresa solicitată în toată Moldova în cel mai scurt timp. Prin voința cumpărătorului, managerul poate să-ți anunțe tânărul sau să facă o surpriză bruscă. Omul tău va fi foarte încântat să primească un cadou neașteptat!

Intrebari uzuale

🌺   Cele mai comandate buchete de flori pe site-ul nostru

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

💐   Cantitatea de flori care se daruie intr-un buchet?

  •   💘   5 - marturisirea sentimentelor
  •   💑   7 - adorare sau cerere de casatorie
  •   🙏   15 - iarta-ma
  •   💗   25 - cifra ideala pentru declaratie de dragoste cu cerere in casatorie
  •   💗   27 - iubire fata de sotie

🌺   Tot ce este mai interesant despre flori

  •   🌼   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
  •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
  •   🌸   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌹   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».