preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Costesti

Livrarea florilor si cadourilor Surprize La Usa Ta Costesti

Flori cu dulciuri – este o supriza unica. Cu ajutorul magazinului de livrare a cadourilor si florilor puteti sa demonstrati ceea ce simtiti fata de persoana apropiata, sa accentuati nivelul de respect sau pur si simplu sa ridicati dispozitia pe perioada zilei. Pe site-ul florilor nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa achizitionati o surpriza cu livrare pentru oricare eveniment zi si noapte. Un nemaipomenit buchet de flori, cos cadou cu fructe sau orice alta comanda, vom livra grijuliu, si in perioada indicata de dumneavoastra. Magazinul nostru de flori si cadouri recomanda doua modalitati comode de livrare a comenzii:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul exact indicat

Online magazinul de cadouri si flori va propune posibilitatea sa cumparati buchete de flori sau cadouri cu livrare rapid si simplu datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii internet magazinului nostru de cadouri si flori creeaza compozitii din flori livrate din diferite tari! Mesterii nostri cu insufletire creeaza adevarate creatii din flori. In calitate de o completare placuta la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege un tort unic, un urs din plus sau o felicitare.

Cum se poate de achitat achizitia Surprize La Usa Ta in Costesti?

Magazinul nostru lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Cu scopul de a comanda serviciul de express livrare Surprize La Usa Ta Costești este de ajuns de stabilit buchetul favorit, de pus in cos si de specificat modalitatea si locul de livrare. Sa introduceti plata pentru cumparatura voastra dumneavoastra puteti conform procedeelor indicate mai jos:

 • - in numerar curierului sau in oficiul nostru
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - Webmoney, Paypal, Yandex, Qiwi, Bitcoin si asa mai departe

Dupa ce comanda va fi inregistrata, va va telefona managerul si va afla detaliile comenzii.

 

Angajatii companiei noastre vor face o compozitie intocmai ca in fotografiile din online catalogul nostru. Serviciul nostru de livrare are in posesie transport cu aparate de racire specifice. Aceasta inseamna, ca la adresa indicata vor aduce flori intr-adevar proaspete in stare ideala.

Magazinul nostru va propune:

FAQs

🌻   5 cele mai populare buchete de flori

🌷  🎁   Cele mai bune idei de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele!

🌹   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌷   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🍀   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌷   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌺   2  -  In Vishnuism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de infectii.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌺   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌻   5  -  Cultivatorii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.