preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Criuleni

Zi si noapte livrarea compozitiilor din flori si cosurilor cu cadou Surprize La Usa Ta Criuleni

Flori – este o atentie remarcabila. Cu ajutorul acestui dar puteti sa aratati ceea ce simtiti fata de persoana iubita, sa scoateti in evidenta gradul de stima sau sa sporiti dispozitia pe durata zilei. In magazinul de flori nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Criuleni pentru absolut orice eveniment zi si noapte. Buchet de flori, cos cadou cu fructe sau absolut orice alta comanda, vom aduce grijuliu, si in termenul indicat de dumneavoastra. Online magazinul nostru de flori si cadouri presteaza doua variante accesibile de express livrare a comenzii:

 • - in decursul zilei de la momentul achitarii cumparaturii
 • - in timpul exact indicat de dumneavoastra

Site-ul nostru va ofera posibilitatea sa comandati buchete din flori sau baloane cu livrare doar in citeva click-uri datorita serviciul Surprize La Usa Ta.

 

Floristii online magazinului nostru de cadouri si flori creeaza compozitii din flori livrate din toate tarile faimoase! Specialistii nostri cu inspiratie alcatuiesc reale capodopere din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la buchet dumneavoastra puteti alege baloane din helium, o jucarie de plus sau o felicitare.

In ce fel se poate de intocmit achizitia Surprize La Usa Ta in Criuleni?

Online magazinul de flori si cadouri CadouriOnline lucreaza non stop. Cu scopul de a inregistra serviciul Surprize La Usa Ta Criuleni trebuie numai de ales compozitia favorita din flori vii, de adaugat in cos si de specificat modalitatea si locul de livrare. Sa achitati pentru cumparatura voastra dumneavoastra puteti conform metodelor aratate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu bani electronici

Dupa inregistrarea comenzii cu dumneavoastra va lua legatura managerul nostru si va specifica detaliile comenzii.

 

Personalul online magazinului nostru de flori vor face o compozitie cu exactitate ca in pozele din catalog. Serviciul nostru de livrare dispune de transport cu aparate de racire distinctive. Aceasta inseamna, ca la domiciliul specificat de dumneavoastra vor aduce flori in stare perfecta.

Surprize La Usa Ta Criuleni propune:

Intrebari frecvente

🍀   Special pentru dvs noi am sortat buchete din trandafiri

🌷  🎁   Selectia de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

♛   Care 5 buchete de flori sunt cele mai populare?

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si fermecatori arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la alcatuirea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si mereu se bucura de o faima la crearea compozitiilor florale
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌺   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌷   1  -  Florile se inchid cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌺   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌹   5  -  Academicienii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.