preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Dnestrovsc

Flori si cadouri de la Surprize La Usa Ta Dnestrovsc

Cosuri cadou – este un dar exceptional. Cu sustinerea internet magazinului de livrare a cadourilor dumneavoastra puteti sa aratati profunzimea sentimentelore fata de persoana draga, sa accentuati nivelul de stima sau pur si simplu sa ridicati dispozitia pe durata zilei. In magazinul de flori si cadouri nostru CadouriOnline dumneavoastra puteti sa achizitionati un dar cu livrare pentru orice eveniment in oricare perioada. Buchet, cos cadou, cos cadou cu fructe, cos cadou cu legume sau orice alta surpriza, vom livra cu precautie, si in perioada indicata de dumneavoastra. Compania noastra propune doua variante foarte comode de livrare a achizitiei dumneavoastra:

 • - in decursul intregii zile
 • - in intervalul de timp pe care il veti indica

Compania noastra va ofera posibilitatea sa cumparati flori sau cadouri cu livrare rapid si simplu datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii internet magazinului nostru de flori si cadouri lucreaza cu flori din toate tarile faimoase! Angajatii nostri cu insufletire alcatuiesc adevarate creatii din flori. In calitate de o completare placuta la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege dulciuri, o jucarie de plus mare sau un card de felicitare.

Comanda si plateste serviciile de express livrare Surprize La Usa Ta Dnestrovsc

Magazinul nostru de flori lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Pentru a comanda serviciul Surprize La Usa Ta Dnestrovsc trebuie numai de selectionat compozitia favorita din flori, de pus in cos si de indicat modalitatea si adresa exacta de livrare. Sa achitati pentru cumparatura voastra dumneavoastra puteti conform metodelor indicate mai jos:

 • - in numerar curierului sau in oficiul nostru
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu ajutorul oricarei sisteme de plata electronica, dar si criptomoneda

Dupa ce comanda va fi inregistrata cu dumneavoastra va lua legatura floristul nostru si va afla detaliile comenzii.

 

Personalul companiei noastre vor alcatui o compozitie florala cu exactitate ca in imaginele din online catalogul nostru. Service-ul de livrare are in posesie transport auto cu aparate de racire specifice. Din aceasta reiese, ca la adresa indicata vor livra flori in stare perfecta.

Magazinul nostru va propune:

Intrebari si raspunsuri interesante

💰   Toate modalitatile posibile de achitare pe site-ul CadouriOnline

 •   💸   Yandex money, Webmoney, Bitcoin, Paypal si alte sisteme de achitare faimoase
 •   💸   Cu ajutorul cardului: Discover, American Express, Mastercard, Visa
 •   💲   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si asa mai departe
 •   💰   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🌼   Cum alegem un buchet de flori pentru o anumita ocazie?

 •   🌸   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa comandati buchete de flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor parea, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Iberis - Indiferenta
 •   🌸   Caprifoi - Generozitate
 •   🌸   Dalie - Capriciu
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Migdala - Speranta
 •   🌸   Sofran - Bucurie