preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Dubasari

Flori si cadouri cu livrare acasa de la Surprize La Usa Ta Dubasari

Baloane – este o supriza unica. Cu sustinerea magazinului de express livrare a cadourilor si florilor dumneavoastra puteti sa aratati atitudinea dumneavoastra fata de persoana apropiata, sa accentuati gradul de respect sau sa imbunatatiti starea sufleteasca pe ziua de azi. Pe site-ul nostru de cadouri si flori nostru CadouriOnline puteti sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Dubăsari pentru un fundamental pentru dumneavoastra eveniment, si in orice interval corespunzator pentru dumneavoastra. Buchet de flori, cos cu cadouri sau absolut orice alta comanda, vom aduce cu precautie, si in intervalul de timp indicat de dumneavoastra. Shop-ul nostru de flori propune doua modalitati accesibile de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul indicat de dumneavoastra

Site-ul nostru va ofera posibilitatea sa achizitionati compozitii florale sau seturi cadou cu livrare doar in citeva click-uri datorita functiei Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri realizeaza buchete din flori din toate tarile faimoase! Floristii nostri cu entuziasm alcatuiesc reale capodopere din flori. In calitate de o completare placuta la buchet dumneavoastra puteti alege un tort gustos, un urs mare de plus sau un card de felicitare.

In ce fel se poate de realizat achizitia Surprize La Usa Ta in Dubasari?

Online magazinul de flori CadouriOnline lucreaza la orice ora. Cu scopul de a comanda serviciul de livrare Surprize La Usa Ta Dubăsari trebuie doar de ales compozitia favorita din flori vii, de pus in cos si de indicat timpul exact si adresa exacta de express livrare. Sa achitati pentru comanda dumneavoastra puteti conform procedeelor mentionate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu cardul bancar
 • - cu bani electronici

Dupa inregistrarea cererii cu dumneavoastra va intra in contact angajatul nostru si va specifica detaliile comenzii.

 

Personalul companiei noastre vor face o compozitie identica ca in imaginele din online catalogul nostru. Service-ul de livrare are in posesie transport cu camere de inghetare profesionale. Din aceasta reiese, ca la locul de trai indicat de dumneavoastra vor aduce flori in stare perfecta.

Surprize La Usa Ta Dubasari propune:

Cele mai raspindite intrebari

🌺   Cele mai frumoase buchete de trandafiri din Moldova

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌺   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌼   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌷   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌺   1  -  Florile se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌺   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Oamenii au descoperit mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌺   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌼   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.