preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Durlesti

Comanda livrarea florilor Surprize La Usa Ta Durlesti

Buchet de flori – este un cadou unic. Cu ajutorul online magazinului de livrare a cadourilor si florilor puteti sa aratati profunzimea sentimentelore fata de persoana draga, sa accentuati gradul de consideratie sau pur si simplu sa mariti dispozitia pe absolut toata ziua. In magazinul de cadouri si flori nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa achizitionati un cadou cu livrare pentru oricare eveniment zi si noapte. Un frumos buchet floral, cos cu cadouri sau absolut orice alta surpriza, vom aduce grijuliu, si in perioada indicata de dumneavoastra. Serviciul nostru non-stop express livrare recomanda 2 modalitati foarte comode de express livrare a comenzii:

  • - in decursul zilei
  • - in timpul exact

Internet magazinul nostru de cadouri va propune posibilitatea sa comandati buchete de flori sau cosuri cadou cu livrare rapid si simplu datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri realizeaza buchete din flori din felurite tari! Specialistii nostri cu interes creeaza reale capodopere din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la buchet dumneavoastra puteti alege un tort unic, o jucarie de plus mare sau o draguta felicitare.

Cum se poate de achitat comanda Surprize La Usa Ta in Durlesti?

Online magazinul de cadouri CadouriOnline lucreaza zi si noapte. Cu scopul de a comanda serviciul Surprize La Usa Ta Durlești este de ajuns de ales compozitia favorita din flori, de pus in cos si de specificat timpul exact si adresa exacta de express livrare. Sa achitati pentru cadoul comandat sau flori dumneavoastra puteti conform procedeelor urmatoare:

  • - in numerar curierului sau in oficiul nostru
  • - cu cardul bancar
  • - Webmoney, Paypal, Yandex, Qiwi, Bitcoin si asa mai departe

Dupa ce veti inregistra cererea cu dumneavoastra va intra in contact floristul nostru si va afla detaliile.

 

Angajatii internet magazinului nostru de cadouri vor alcatui o compozitie intocmai ca in imaginele din online catalogul nostru. Serviciul nostru de express livrare dispune de transport cu aparate de racire specifice. Din aceasta reiese, ca la domiciliul indicat de dumneavoastra vor livra flori in stare perfecta.

Surprize La Usa Ta Durlesti este:

Cele mai solicitate intrebari

🌺   TOP 5 compozitii din flori de la CadouriOnline

🌷  🎁   Idei de buchete de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🎥   Cum a fost? Video de la livrare

🌻   Dumneavoastra ati stiut....?

  •   🌸   1  -  Cea mai minuscula floare din lume, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 12 kilograme.
  •   🌼   2  -  In Hinduism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de maladii.
  •   🌻   3  -  Cel mai antic pe pamint TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
  •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
  •   🌸   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.