preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Straseni

Comanda livrarea florilor Surprize La Usa Ta Straseni

Cosuri cadou – este un dar nemaipomenit. Cu ajutorul acestui gest de atentie la dumneavoastra este posibilitatea sa demonstrati profunzimea sentimentelore fata de persoana draga, sa scoateti in evidenta gradul de stima sau pur si simplu sa mariti dispozitia pe perioada zilei. In internet-magazinul de flori nostru CadouriOnline puteti sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Strășeni pentru orice eveniment in oricare perioada. Buchet, ornament pentru sarbatoare, cos cadou cu legume sau orice cadou delicat, vom aduce grijuliu, si exact la timp. Serviciul nostru non-stop express livrare propune 2 variante accesibile de express livrare a comenzii:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul exact

Online magazinul de flori va ofera posibilitatea sa comandati buchete de flori sau cosuri cadou cu livrare doar in citeva click-uri datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri creeaza compozitii florale din flori aduse din felurite tari! Specialistii nostri cu interes creeaza reale opere desavirsite din flori. In calitate de o completare placuta la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege baloane din helium, o jucarie de plus sau un card de felicitare.

Cum se poate de achitat achizitia Surprize La Usa Ta in Straseni?

Magazinul nostru de flori lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Cu scopul de a inregistra serviciul Surprize La Usa Ta Strășeni este de ajuns de ales buchetul favorit, de pus in cos si de specificat timpul exact si locul de livrare. Sa introduceti plata pentru cumparatura voastra dumneavoastra puteti conform procedeelor urmatoare:

 • - in numerar
 • - cu cardul bancar
 • - cu bani electronici

Dupa ce comanda va fi inregistrata, va va scrie managerul si va afla detaliile necesare.

 

Angajatii companiei noastre vor realiza o compozitie identica ca in imaginele din catalogul nostru. Serviciul de livrare este echipat cu transport auto cu camere de inghetare specifice. Aceasta inseamna, ca la domiciliul specificat de dumneavoastra vor livra flori intr-adevar proaspete in stare perfecta.

Serviciul nostru de livrare va recomanda:

Intrebari si raspunsuri

🌻   Buchetele de flori care ar trebui sa le comandati

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

🌷   Cum alegem un buchet?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile de afaceri vor arata, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌼   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Coada-soricelului - Sanatate
 •   🌸   Jonclia - Simpatie
 •   🌸   Dalie - Capriciu
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Begonie - Pericol
 •   🌸   Amarilis - Mindrie, admiratie