preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri corporative pentru colegi

Comandați cadouri corporative pentru colegi în Chișinău

Serviciul nostru CadouriOnline vă oferă cele mai neobișnuite cadouri corporative, cu livrare oriunde în Moldova. Toată lumea este familiarizată cu faptul că cadourile corporative sunt împărțite în 2 rânduri:cele care nu ne aduc bucurie și cele pe care nu le-am primit. Serviciul de internet CadouriOnline a decis să învingă stereotipul și a colectat cele mai creative cadouri corporate care sunt sigur că vor apela la destinatar! Aceste cadouri corporate personalizate nu vor colecta praful într-un dulap sau pe un raft. Treceți prin ochii catalogului, cea mai bună opțiune vă așteaptă deja doar pentru dvs.!

Cumpărați cadouri business personalizate cu livrare

Serviciul online CadouriOnline vă sfătuiește să cumpărați un cadou corporativ ieftin și cu livrare în toată Moldova. Pentru a comanda cadouri corporate premium, trebuie doar să accesați site-ul nostru web. De fapt, aproape toți oamenii nu sunt indiferenți față de dulciuri, așa că pentru dinții dulci cel mai bun cadou ar fi un set cadouri corporate lux "Asorti", "M&M's" sau un buchet neobișnuit de fructe și dulciuri. Serviciul online CadouriOnline face posibilă achiziționarea de cadouri corporative Chisinau cu livrare, care sunt disponibile într-un sortiment solid.

Idei de cadouri corporative md, cele mai bune opțiuni de cadouri corporative de la CadouriOnline

Pentru a cumpăra un cadou corporative, noi va ajutam

Căutați unde să comandați cadouri corporative? CadouriOnline - este o companie cu experiență semnificativă pe piața din Moldova. Datorită muncii depanate rațional și condițiilor convenabile, fără dificultăți puteți cumpăra cadouri corporative cu livrare la domiciliu cu opțiunile practice de plată posibile pentru dvs.

Raspunsuri la intrebari populare

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🎥   Video-urile clientilor multumiti

🌸   Cum Prelungim Viata Florilor Taiate In Vaza?

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa rece clocotita de 10 grade si dati-i apei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, amplasati acolo florile
 •   🌊   -  Zilnic schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu se recomanda sa fie amplasata cu celelalte flori, amplasati-le intr-o vaza separata