preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Suveniruri pentru 8 martie ieftine in Chisinau, Moldova

Suveniruri pentru 8 martie in Chisinau, cu livrare

Majoritatea barbatilor se gindeasc despre cadouri pentru 8 martie in ajunul acestei zi a femeilor si fetelor. Ca de obicei, primul lucru care le vine in minte sunt flori si ciocolata. Astfel de cadouri sunt minunate, ce cadou poate fi mai bun decat un buchet de flori combinat cu ceva deosebit si original. O varianta buna de cadouri sunt suveniruri pentru 8 martie. Pentru a va usura sarcina, v-am pregatit cu mare drag o gama larga de suveniruri si cadouri pentru 8 martie, care in Moldova se bucura de o popularitate destul de mare in randul femeilor.

Cumpara suveniruri pentru 8 martie cu livrare

Internet-magazin CadouriOnline va ofera posiblitatea de a alege diverse suveniruri pentru 8 martie absolut pentru orice femeie. In asortimentul nostru sunt prezentate fotorame din lemn, buchete facute din jucarii, compozitii facute din biser, cani, farfurii si perne cu imprimare, suveniruri originale din boabe de cafea, ceasuri, maiouri cu imprimare si multe altele. Specialistii nostri au creat toate conditiile pentru comandarea comfortabila, care puteti sa o faceti fara ca sa iesiti din casa. Preturi accesibile, livrarea 24/24 in toata Moldova, sistem comod de plata, curieri amabili, sunt principalele noastre avantajele.Daca totusi inca nu sunteti sigur de cadoul ales puteti apela la consultantii CadouriOnline sunt gata sa va raspunda la toate intrebarile care le aveti. Curieri amabili si politicosi intotdeauna vor livra suveniruri rapid si la timp nu doar in Chisinau,dar si in toata Moldova. Suveniruri de la CadouriOnline vor da posibilitatea sa surprindeti placut femeia in aceasta zi de primavara frumoasa.

Noi va oferim posibilitatea de a comanda suveniruri pentru 8 martie chiar daca nu sunteti in tara,prin intermediul curierilor nostri surpriza dvs. va ajunge la destinatie in siguranta.

Idei de suvenire pentru 8 martie

Managerii nostri va recomanda sa vedeti si urmatoarele produse:

Doar in magazinul online CadouriOnline - puteti gasi cadouri care vor fi pentru toate preferintele.

Intrebari curente

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

💐   Numarul de flori care se recomanda de daruit in dependenta de ocazii?

 •   👲   3 - inseamna ca dumneavoastra stimati foarte mult persoana
 •   💑   7 - adorare sau cerere de casatorie
 •   💗   17 - urare de fericire unui prieten sau unei rude
 •   💗   19 - numar de casatorie
 •   💗   27 - te iubesc sotia mea

🌻   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌷   1  -  Cea mai micuta floare in natura, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri greutatea acesteia prevede 13 kg.
 •   🌸   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de maladii.
 •   🌹   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
 •   🌹   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌸   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.