Simțiți-vă
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Tort in forma de masina in Chisinau

Afișare produse pe pagină:
  • 9
  • 24
  • 48
  • toate
Sortare după preț:

Tort in forma de masina cu livrare in Chisinau

In epoca tehnologiei digitale, pentru a comanda un tort sub forma de masina, nu trebuie sa mergeti la cumparaturi, deoarece exista un site CadouriOnline, cu ajutorul CadouriOnline puteti cumpara un tort sub forma de masina livrata astazi in Chisinau si Moldova. Magazinul nostru online va ofera tort in forma de masina la comanda pentru orice eveniment. Un tort in forma de masina va bucura atat un copil cat si un barbat.De aceea cumpara un tort in forma de masina din magazinul nostru

Cumpara tort in forma de masina cu livrare

Pentru a procura un tort in forma de masina nu mai trebuie sa iesiti din casa,sa stati in ambuteiaj sau raduri la magazin. Tot ce trebuie sa faceti,e sa selectati tortul din catalogul site-ului CadouriOnline sub forma unei masini si adaugati in cos. Atunci cand efectuati o achizitie pe site-ul nostru web, clientul trebuie neaparat sa indice informatii de contact. In cazul in care intampinati dificultati la plasarea unei comenzi, puteti sa ne contactati. Personalul nostru va va scuti de probleme legate de comanda si va va indruma pentru alegerea tortului in forma de masina pe placul dvs. Deoarece noi tinem cont de preferintele clientilor nostri,am ajuns sa fim nr.1 pe piata Moldovei.

Noi va propunem livrare prin curierii nostri politicosi care vor livra comanda in siguranta la destinatie. Acum puteti comanda tort in forma de masina in orice timp convenabil pentru dumneavoastra deoarece noi suntem online 24/24.

Idei de torturi in forma de masina

Noi va oferim si urmatoarele idei,care credem ca o sa va fie pe plac:

Doar pe CadouriOnline - gasiti cele mai delicioase torturi.

Intrebari frecvente pe site

🌼   Categoriile buchetelor de trandafiri pe site-ul nostru

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🎥   Video-urile clientilor multumiti

🌺   5 cele mai interesante particularitati despre flori

  •   🌸   1  -  Cea mai minuscula floare din lume, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai imensa floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri aceasta cintareste in jur de 10 kilograme.
  •   🌼   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
  •   🌹   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
  •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌷   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».