preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cel mai mare buchet de trandafiri in Chisinau

Buchet mare de trandafiri cu livrare in Chisinau

Ati decis sa alegeti un buchet de flori neobisnuit pentru a exprima respectul, dragoste si toate sentimentele afabile va ajuta un buchrt mare de trandafiri. Acest cadou fermecator facut din tot sufletul, tinand cont de gusturile si preferintele destinatarului va permite sa surprinda frumoas o doamna. De aceea magazinul online CadouriOnline va ofera posibilitatea de a cumpara buchet mare de trandafiri, cu livrare in Chisinau.

Cumpara buchet mare de trandafiri cu livrare

Pentru a-ti exprimati iubirea si recunostinta, buchet mare de trandafiri va fi un mod minunat si original de a face acest lucru. A darui un buchet de flori fermecatoare femeiei sau fetei este destul de simplu, dar un buchet de trandafiri este original si excelent. Un astfel de cadou cu siguranta va provoca emotii de incantare si admiratie. Imaginati-va cat de multe emotii si impresii va provoca aranjamentul inteligent de trandafiri proaspeti.In magazinul nostru online CadouriOnline puteti intalni preturi atractive, servicii de calitate, sistem de plata convenabil, profesionisti cu experienta, florarii profesionale, curierii politicosi vor livra comanda rapid si in siguranta atat in Chisinau cat si in orice localitate din Republica Moldova.

Am facut totul pentru a facilita procesul de cautare de buchete neobisnuite de frumoase flori proaspete. Noi garantam prospetimea buchetelor in caz contrar noi inlocuim buchetul. Persoana draga va fi incantata sa primesca un asa cadou neasteptat si placut.

Cumpara buchet mare de trandafiri ieftin

Iti recomandam sa treci si prin urmatoarele produse selectate de specialistii nostri;

La noi in magazin CadouriOnline - gasiti cele mai proaspete si frumoase flori.

FAQ

🚚   Conditiile de livrare de la CadouriOnline

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🚚   Pretul pentru livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Singera  -  Pretul: 194 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ceroborta  -  Pretul: 144 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cheltuitori  -  Pretul: 105 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Promo-Pret: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Causeni  -  Pretul: 646 MDL
 •   🚚   Chisinau - Nisporeni  -  Costul livrarii: 634 MDL

🌹   Cum selectam corect un buchet de flori?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere perfecta pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, numarul carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌷   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌸   Cum prelungim viata florilor cu ajutorul sfaturilor simple?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa racoroasa fiarta de 10 grade si dati-i apei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, amplasati acolo florile
 •   🌊   -  Nu uitati in fiecare zi sa schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, depozitati-le intr-o vaza separata