Tip produs
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru barbati 50 ani

Idei de cadouri pentru barbati 50 ani

Fiecare fată la un moment dat trebuie să aleagă cecadou barbat 50 ani să aleagă unui bărbat. Și asta departe de a determina că ea nu poate decide ce să-i prezinte drept cadou. Odată cu abordarea unor evenimente importante pentru un bărbat, pentru doamnele frumoase, achiziționarea unui cadou devine cea mai esențială preocupare, pentru că trebuie să alegeți un cadou frumos și original pentru ziua de naștere, aniversarea Ziua Îndrăgostiților, 23 februarie sau alt eveniment important, ținând cont de interesele bărbatului, de caracteristicile sale individuale, preferinte personale.

Idei cadouri barbati 50 ani ieftin și cu livrare

Magazinul nostru online recomandă achiziționarea de cadou barbati 50 anicu livrare, care sunt prezentate într-o gamă largă, la prețuri accesibile, cu livrare fiabilă la adresa specificată. Personalul profesionist al serviciului nostru, care are o experiență vastă, vă prezintă cadouri uimitoare, cool și necesare pentru bărbați. Indiferent de domeniul de activitate, stilul de viață, gusturile personale și anii trecuți ai destinatarului, suntem siguri că împreună cu noi puteți găsi cu ușurință ceea ce îi va plăcea bărbatului vostru.

Ce să-i cadonezi unui bărbat de 50 de ani care are totul?

Ce idei să-i oferim barbatului de 50 de ani la ziua sa de naștere

Nu știi ce să-i dai omului iubit de 50 de ani? În acest scop, puteți alege cadouri pentru bărbați de familie de la noi, în CadouriOnline

Lista Intrebarilor si Raspunsurilor Frecvente

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Republicii Moldova?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de destinatie si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌸   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌼   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   9 sfaturi privind prelungirea vietii florilor proaspat taiate

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa racoroasa clocotita de (10-15 grade) si dati-i ei sa stea, va fi de ajuns o ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, amplasati acolo florile
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat in fiecare zi
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, amplasati-le intr-o vaza separata