preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru prietena la ziua ei de nastere

Cadouri pentru prietena la ziua ei de nastere?

Compania noastră face posibilă achiziționarea de cadouri pentru prietena cu livrare, care sunt disponibile într-o selecție uriașă, la prețuri accesibile, cu livrare fiabilă la adresa specificată. Personalul profesionist al magazinului nostru online care are o experiență vastă, vă oferă cadouri uimitoare, interesante și utile pentru femei. Indiferent de tipul de ocupații preferate, stilul de viață, preferințele și anii trecuți ai destinatarului, suntem siguri că, cu noi, puteți alege cu ușurință ce să îi oferiți celuilalt prieten. Schițând ideile de cadouri pentru sexul corect, este important, desigur, să țineți cont de vârsta viitorului destinatar și de înclinația relației dvs. cu ea. Modelarea și o abordare liniară sunt cele mai grave principii atunci când cumpără cadouri pentru femei. Arată imaginație, experimentează. Nu cheltuiți eforturi pentru a transmite originalitatea personajului dvs. și individualitatea demnă într-un cadou. Fetele și femeile vor vedea cu siguranță acest lucru, vor observa și vor exprima aprecieri.

Cele mai bune idei de cadouri pentru aniversare pentru cei mai buni prieteni

Ce pot oferi la ziua de naștere a prietenei mele? – cum plătesti o comandă pe site-ul nostru web?

Nu știi ce să cumperi prietenei pentru o zi de naștere? Puteți apela la specialiști  CadouriOnline pentru sfaturi, știm ce să îi oferim prietenei dvs. de ziua ei. CadouriOnline - Oferim servicii de livrare pentru cadouri de diferite dimensiuni și nuanțe. Magazinul online CadouriOnline este o companie cu experiență vastă pe piața din Moldova. Vă vom sfătui ce puteți da unui prieten cu livrare la adresa specificată, atunci când este nevoie, cu metode practice de plată pentru toți. Datorită vieții funcționale a companiei și a condițiilor benefice reciproc, suntem în mod obiectiv serviciul nr. 1 în Republica Moldova, atât în ​​rândul clienților, cât și al furnizorilor noștri.

Lista intrebarilor populare

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🚚   Pretul pentru livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Vatra  -  Pretul: 171 MDL
 •   🚚   Chisinau - Hulboaca  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vaduleni  -  Promo-Pret: 130 MDL
 •   🚚   Chisinau - Basarabeasca  -  Costul livrarii: 774 MDL
 •   🚚   Chisinau - Leova  -  Pretul: 737 MDL
 •   🚚   Chisinau - Taraclia  -  Costul livrarii: 1120 MDL

🌻   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere mai bine sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Cum putem pastra mai mult timp florile in vaza?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa racoroasa fiarta de 10-13 grade si dati-i ei sa stea, o ora va fi de ajuns
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Mai departe, asezati florile taiate in apa
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat in fiecare zi
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, depozitati-le intr-o vaza separata