PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu trandafiri in Calarasi

Un buchet de trandafiri frumos - această surpriză vă va plăcea fetei. Pentru a cumpăra buchete frumoase de flori, nu trebuie să mergeți la diverse magazine și piețe, deoarece puteți face o achiziție pe site-ul CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline există o oportunitate de a comanda un buchet de livrare de trandafiri la Călărași și de a obține un buchet frumos de trandafiri, într-un moment favorabil al zilei. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Alegeți din catalogul nostru pe site-ul nostru un buchet de trandafiri către Calarasi și începeți să scrieți comanda. Când efectuați o achiziție pe site, trebuie să specificați persoanele de contact. Dacă aveți întrebări în timp ce faceți o achiziție - contactați administratorul. CadouriOnline manager de servicii vă eliberează de hassle și vă ajută să economisiți timp. După înregistrarea cererii, expertul nostru va crea un buchet frumos de trandafiri, care va topi inima oricărei tinere doamne. Apoi, curierul va livra rapid un buchet de trandafiri la Calarasi la adresa potrivita. La cererea clientului, managerul poate avertiza doamna dvs. sau poate face un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Selectia de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌹   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa comandati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌻   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor arata, cel putin, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Violeta - Modestie, sinceritate
 •   🌸   Caprifoi - Generozitate
 •   🌸   Garoafa pestritata - Refuz
 •   🌸   Garoafa roz - Dragoste materna
 •   🌸   Mirt - Bucurie
 •   🌸   Sofran - Bucurie