PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu trandafiri in Comrat

Aranjament flori - această surpriză va face absolut orice fată fericită! Pentru a surprinde tânăra doamnă, cu o compoziție din flori reale, nu trebuie să căutați flori, pentru că suntem noi pentru aceste nevoi. Pe site-ul nostru puteți cumpăra un buchet de trandafiri cu livrare la Comrat și obțineți un buchet de flori proaspete din trandafiri în aceeași zi. Ce va fi nevoie pentru a cumpara o compozitie de flori pe site-ul nostru? Găsiți în catalogul nostru o compoziție de trandafiri în Comrat și începeți să vă decorați cumpărarea. Când efectuați o achiziție pe site, clientul trebuie să scrie contacte. Dacă întâmpinați dificultăți în procesul de achiziție, contactați managerul nostru. Consultantul nostru vă va scuti de complicații atunci când plasați o comandă și economisiți timp. După plasarea unei comenzi, specialistul nostru va produce un buchet frumos de trandafiri care va topi inima oricărei tinere doamne. După aceea, mesagerul va livra rapid un buchet de trandafiri la Comrat la adresa corectă. La cererea clientului, managerul poate să anunțe doamna dvs. sau să facă o surpriză neașteptată. Femeia voastră va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

TOP 4 intrebari

💸   Modalitati de achitare a cumparaturii

 •   💸   Yandex money, Webmoney, Bitcoin, Paypal si alte sisteme de achitare faimoase
 •   💲   Achitare cu cardul: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si multe altele...
 •   💲   Achitare in numerar

🚚   Cit costa livrarea florilor din Chisinau in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Cricova  -  Costul livrarii: 97 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cruzesti  -  Costul livrarii: 144 MDL
 •   🚚   Chisinau - Condrita  -  Costul livrarii: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Basarabeasca  -  Costul livrarii: 774 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bender  -  Promo-Pret: 477 MDL
 •   🚚   Chisinau - Telenesti  -  Costul livrarii: 633 MDL

🌼   Cum alegem un buchet?

 •   🌸   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa selectati flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu data.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🍀   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌻   1  -  Cea mai micuta floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai imensa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri aceasta cintareste in jur de 12 kilograme.
 •   🌼   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌹   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌼   5  -  Cea mai inalta floare in natura se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 5.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de amoniac.