PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu trandafiri in Grigoriopol

Livrare flori md este un cadou care nu va lăsa nici o doamnă indiferent! Pentru a cumpăra buchete mari de flori, nu trebuie să mergeți la diferite magazine și piețe, deoarece puteți face o achiziție pe site-ul CadouriOnline. Pe site-ul nostru există o oportunitate de a cumpăra un buchet de trandafiri cu livrare la Grigoriopol și pentru a obține un buchet convingător de flori proaspete din trandafiri, în timp favorabil pentru tine. Cum se face o achiziție? Alegeți în catalogul site-ului CadouriOnline flori trandafiri în Grigoriopol și începe înregistrarea ordinului. Când faceți o comandă pe site-ul nostru, trebuie să specificați persoanele de contact. Dacă întâmpinați dificultăți atunci când efectuați o achiziție - contactați personalul nostru. Administratorul vă va salva probleme inutile și va grăbi procesul de înregistrare. După înregistrarea aplicației, geniul nostru asupra culorilor va strânge un buchet incredibil de trandafiri care va topi inima oricărei femei. Apoi mesagerul va alipi cu grijă un buchet de trandafiri la Grigoriopol la destinatar. Conform ideii cumpărătorului, managerul poate să-ți anunțe tânăra doamnă sau să facă o surpriză bruscă. Doamna ta va fi drăguț să primești un cadou neașteptat!

Intrebari frecvente

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Molodovei?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

💐   Cantitatea de flori care se daruie intr-un buchet?

 •   🧒   1 - invitatie la flirt
 •   💗   9 - semn de prietenie profunda si loiala
 •   💗   17 - se daruie unei rude
 •   💗   21 - ador
 •   💗   27 - iubire fata de sotie

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Galbenele - Gelozie
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Gerbera - Taina
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Migdala - Speranta
 •   🌸   Magnolie - Perseverenta