PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu trandafiri in Ribnita

Buchete frumoase - acest cadou va face orice femeie fericită! Pentru a cumpăra un buchet de flori, nu merge în căutarea de magazine de flori, du-te la site-ul CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline există o oportunitate de a cumpăra un buchet de trandafiri cu livrare la Ribnita și de a obține un buchet convingător de flori din trandafiri în orice moment al zilei. Ce este necesar pentru a comanda un buchet de flori pe site-ul nostru? Găsiți în catalogul de pe site-ul nostru o compoziție de trandafiri în Ribnita și adăugați-le în coș. Atunci când efectuați o achiziție pe site-ul nostru, clientul ar trebui să scrie informații de contact. Dacă în timpul înregistrării achiziției au existat dificultăți - contactați personalul nostru. Personalul nostru vă va scuti de dificultăți la plasarea comenzii și vă va economisi timp. După depunerea unei aplicații, geniul nostru prin culori va crea un buchet frumos de trandafiri care va topi inima oricărei fete. După aceea, angajatul nostru va aduce rapid un buchet de trandafiri la Ribnita la adresa solicitată. Prin voința cumpărătorului, compania noastră vă poate notifica doamna sau puteți face un cadou brusc. Doamna voastră va fi deloc bucuroasă să primească o surpriză neașteptată!

 

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

💲   Cum achitam produsul ales?

 •   💰   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   💰   Cu ajutorul cardului bancar: Discover, American Express, Mastercard, Visa
 •   🤑   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si asa mai departe
 •   💲   In numerar

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

♛   Care flori sunt cele mai populare?

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii minunati si fermecatori arata literalmente regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la crearea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul trezirii naturii si intotdeauna se bucura de o imensa popularitate la colectarea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌼   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌸   1  -  Cea mai mica floare de pe planeta, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri greutatea acesteia prevede 11 kilograme.
 •   🌻   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌺   3  -  Omenirea a cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🍀   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌹   5  -  Oamenii de stiinta au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.