De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Falesti

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 46 lei
buchet de flori "lumea roz"
Buchet de flori "lumea roz"
929lei 975 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 39 lei
buchet "miracol de Crăciun"
Buchet "miracol de Crăciun"
2999lei 3038 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
buchet din garoafe rosii Victorie
Buchet "Victorie"
549lei 585 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 110 lei
buchet luminos de Crăciun
Buchet luminos de Crăciun
2399lei 2509 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 36 lei
buchet frumos din garoafe violete
Buchet ''Catifea''
549lei 585 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 61 lei
trandafiri premium roz 90 cm
Trandafiri premium rozi 90 cm
1199lei 1260 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 46 lei
buchet de margarete și garoafe
Buchet de margarete și garoafe
949lei 995 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 33 lei
buchet de trandafiri "Te iubesc"
Buchet de trandafiri "Te iubesc"
549lei 582 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Un buchet mare de garoafe este ceea ce îmbunătățește starea de spirit pentru fiecare fată. Pentru a cumpăra o compoziție din flori, nu trebuie să mergeți la magazinele de flori, deoarece există un site CadouriOnline. Pe site-ul nostru puteți alege livrarea unui buchet de garoafe la Falesti și obțineți un buchet elegant de garoafe la timpul potrivit. Cum se utilizează serviciile CadouriOnline? Pentru a găsi în catalogul site-ului CadouriOnline o compoziție de garoafe în Falesti și faceți clic pe butonul pentru a comanda. Când faceți o comandă pe site, clientul trebuie să scrie contacte. Dacă există dificultăți în timpul procesului de comandă - contactați administratorul. Personalul nostru vă va scuti de hassle inutile și va grăbi procesul de înregistrare. După ce comandăm, specialistul nostru va crea un frumos buchet de garoafe, care va topi inima oricărei fete. Apoi, curierul primeste imediat un buchet de garoafe din Falesti de la destinatar. Conform ideii clientului, compania noastra poate sa-ti avertizeze prietena sau sa faca un cadou brusc. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Ajutor la alegere

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Molodovei?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🌹   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌸   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌷   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌸   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri greutatea acesteia prevede 12 kg.
 •   🌼   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🍀   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Cea mai inalta floare in natura creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 45 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 5.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si raspindeste un miros stupefiant de sulf.