Tip produs
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru barbati Frunza

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 42 lei
cos cu set pentru bere
Coș ”La bere”
939lei 981 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 549 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
1850lei 2399 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet exclusiv Nobil Gust
Buchet "Nobil gust"
2165lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1524lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 394 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
805lei 1199 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
sculptură "Caracterul abstract"
Sculptură "Caracterul abstract"
1198lei 1298 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet masculin "Gurmand"
Buchet masculin "Gurmand"
1899lei 1999 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet de bărbați cu gustări
Buchet de bărbați cu gustări
1699lei 1799 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Cadouri nostime pentru barbati Frunza pentru orice gust

Orice domnisoara intr-o buna zi are de a face cu problema, ce surpriza sa faca iubitului. Dar aceasta deloc nu inseamna, ca ea nu intelege, ce totusi sa-i ofere. In ajunul sarbatorilor la barbati, pentru femei alegerea cadoului este cea mai principala intrebare, deoarece este necesar sa achizitioneze un cadou impresionant si practic la ziua de nastere, de aniversare, 14 februarie, 23 februarie sau alt eveniment important, reiesind din interesele barbatului, trasaturile individuale de caracter, preferintele personale ale acestuia.

Compania noastra va ofera oportunitatea sa procurati cadouri pentru barbati Frunza cu livrare, care pot fi vazute pe site-ul nostru intr-o gama larga, la preturi accesibile cu livrare rapida la adresa specificata. Floristii profesionisti ai magazinului nostru de cadouri, care au o experienta colosala, va propun cadouri extraordinare, minunate si valoroase pentru barbati. Indiferent de domeniul de activitate, stilul de viata, preferinte si varsta eroului ocaziei, noi consideram, ca la noi cu usurinta veti alege ceea, ce perfect se va potrivi barbatului dumneavoastra.

Aspirati sa aduceti bucurie barbatului scump? Pentru In acest caz se merita sa cumparati cadouri barbatilor dragi la noi, in CadouriOnline. Noi propunem darurilor de diferite marimi si nuante. Magazinul de cadouri CadouriOnline este o echipa de profesionisti cu multi ani de experienta pe piata Moldoveneasca. Cu ajutorul stabilirii corecte a sistemului de deservire a clientilor si conditiilor avantajoase, noi cu siguranta putem sa va propunem sa procurati cadouri pentru barbati Frunza cu livrare la adresa specificata cu ajutorul tehnicilor practice de plata, create pentru voi toti.

Intrebari-raspunsuri

💲   Cum se poate de achitat cumparatura?

 •   💸   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   🤑   Achitare cu ajutorul cardului bancar: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   🤑   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💰   Achitare in numerar

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

♛   5 cele mai populare flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii minunati si fermecatori arata intr-adevar regal, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate mare la colectarea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o imensa popularitate la colectarea compozitiilor florale
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌻   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌺   1  -  Cea mai minuscula floare de pe planeta, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri aceasta cintareste in jur de 11 kilograme.
 •   🌷   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru izbavirea de infectii.
 •   🌹   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌸   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌸   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».