Tip produs
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru barbati Tartaul de Salcie

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 42 lei
cos cu set pentru bere
Coș ”La bere”
939lei 981 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 549 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
1850lei 2399 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet exclusiv Nobil Gust
Buchet "Nobil gust"
2165lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1524lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 394 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
805lei 1199 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
sculptură "Caracterul abstract"
Sculptură "Caracterul abstract"
1198lei 1298 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet masculin "Gurmand"
Buchet masculin "Gurmand"
1899lei 1999 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet de bărbați cu gustări
Buchet de bărbați cu gustări
1699lei 1799 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Cadouri unicale pentru barbati Tartaul de Salcie pentru orice gust

Orice femeie la urma urmei se confrunta cu alegerea, ce cadou sa aleaga iubitului. Dar aceasta deloc nu inseamna, ca ea nu are ideie, ce totusi sa-i ofere. Cu apropierea festivitatilor la barbati, pentru reprezentantele sexului frumos procurarea cadoului este cea mai actuala intrebare, deoarece este necesar sa procure un cadou nemaipomenit si universal pentru ziua de nastere, de aniversare, de ziua indragostitilor, 23 februarie sau alt eveniment important, avand in vedere interesele barbatului, trasaturile individuale de caracter, stilul de viata ale acestuia.

Internet magazinul nostru va recomanda sa procurati cadouri pentru barbati Tartaul de Salcie cu livrare, care pot fi vazute pe site-ul nostru intr-o gama vasta, la preturi accesibile cu livrare la timp la domiciliu. Floristii profesionisti ai serviciului nostru online, care poseda o colosala experienta, va propun cadouri universale, amuzante si valoroase pentru barbati. Indiferent de hobby, preferintele personale, ocupatiile personale si varsta eroului ocaziei, noi suntem siguri, ca la noi cu usurinta veti gasi ceea, ce ideal se va potrivi barbatului dumneavoastra.

Vreti sa daruiti emotii puternice barbatului iubit? Pentru asta se merita sa alegeti cadouri barbatilor iubiti la noi, in CadouriOnline. Noi garantam livrarea cadourilor de diferite dimensiuni si nuante. Magazinul de cadouri CadouriOnline este o echipa de profesionisti cu o solida experienta pe piata interna a Moldovei. Datorita sistematizarii competente a sistemului de deservire a clientilor si conditiilor rentabile, noi cu siguranta putem sa va propunem sa procurati cadouri pentru barbati Tartaul de Salcie cu livrare la domiciliu cu ajutorul tehnicilor practice de plata, create pentru fiecare dintre voi.

Lista intrebarilor populare

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Republicii Moldova?   -  Noi livram prin toata RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

💐   Numarul de flori care se recomanda de daruit in dependenta de ocazii?

 •   💘   5 - declaratie de dragoste
 •   💗   9 - eu sunt la picioarele dvs
 •   💗   17 - se daruie unui prieten bun
 •   💗   25 - declaratie de dragoste
 •   💗   27 - iubire fata de sotie

🌼   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌺   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌼   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌸   3  -  Oamenii au descoperit mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.