PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

101 trandafiri cu livrare Bocani

Livrarea buchetelor din 101 de trandafiri"Bocani"

Mergeti la o aniversare, un botez, o nunta de aur, iar buchetul de flori extraordinar inca nu este procurat? In cazuldat va va ajuta internet magazinul CadouriOnline, care este gata sa va propuna cea mai frumoasa de buchet compozitia din 101 trandafiri. Acest cadou va comunica despre sentimentele dumneavoastra.

Un buchet de flori va fi un dar minunat si impresionant. Indiferent de cui veti oferi acest buchet de flori - starea de spirit excelenta este garantata! 101 de trandafiri este neaparat sa dati in calitate de prezent din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a arata persoanei dragi emotiile ati cumparat un fermecator buchet, CadouriOnline in orice moment este la dispozitia dumneavoastra.

Procurati un buchet din 101 trandafiri cu livrare"Bocani" non-stop la un pret accesibil in acest fapt ne evidentiaza printre concurenti. Preturile noastre disponibile sunt pentru ca oricine sa aiba sansa sa comande un dar captivant persoanei dragi.

Raspunsuri la intrebari populare

🌹   Cele mai frumoase buchete de trandafiri din Moldova

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌹   Cum alegem corect un buchet de flori?

  •   🌺   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei femei tinere.
  •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati doamnei inimii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
  •   🌹   Buchetele pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor parea, cel putin, ciudat.
  •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
  •   🌹   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌷   Top particularitati interesante despre flori

  •   🌺   1  -  Cea mai micuta floare in natura, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai imensa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 cm greutatea acesteia prevede 11 kg.
  •   🌼   2  -  In Krishnaism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de magie neagra.
  •   🍀   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
  •   🌺   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌻   5  -  Oamenii de stiinta au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.