PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Alexandresti

Livrarea florilor in Alexandresti - rapid si la pret accesibil

Pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a comanda flori cu livrare in Alexandresti, si in oricare localitate din Republica Moldova. De la dumneavoastra se solicita numai sa achitati comanda online iar floristii nostri vor aduce produsele comandate exact la adresa necesara.

Profesionisti calificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun serviciu de livrare a florilor in Moldova Angajatii nostri profesionisti zi de zi elaboreaza modele originale de buchete pentru cele mai neobisnuite ocazii ca:8 martie, paisprezece februarie, Jubileu si altele sarbatori.

Ceea ce ne defineste e – calitatea si profesionalismul!

 • Un sortiment extrem de bogat de compozitii florale cu livrare asigurata;
 • Deservire Non-Stop pentru clientii nostri;
 • Livrare prin curier 24/24 a buchetelor in Alexandresti;
 • Buchetele noastre de flori sunt tinute in sere speciale care le ofera caracteristicile esentiale de rezistenta;
 • Florarii nostri incep crearea compozitiei numai exact inainte de livrare catre client;
 • La crearea buchetelor noastre sunt implicate doar florile absolut sanatoase.

Cum poti achizitiona buchete cu transport asigurat in Alexandresti?

Puteti achizitiona la orice ora convenabila buchete cu livare inclusa in Alexandresti pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda direct pe site, sunind consultantii CadouriOnline la tel +(373) 60-68-00-88 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul nostru e activ fara intreruperi de aceea aveti posibilitatea de a realiza o comanda de compozitii florale la orice ora convenabila. Livrarea buchetelor in Alexandresti se vor realiza in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii date.

F.A.Q.

💰   Care metode de achitare noi acceptam?

 •   💲   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   🤑   Achitare cu cardul: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   🤑   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💸   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🌻   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌺   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la evenimentele oficiale vor arata, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🍀   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌷   1  -  Cea mai micuta floare in natura, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri aceasta cintareste in jur de 10 kg.
 •   🌼   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de maladii.
 •   🌹   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌺   5  -  Cea mai inaltata floare in Lume creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de oua putrede.