PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Balanesti

Livrare flori in Balanesti - in oficiu sau acasa si la pret avantajos

Pe site-ul CadouriOnline.md puteti comanda flori cu livrare in Balanesti, si in oricare localitate din tara. Trebuie numai sa achitati comanda pe site-ul nostru iar angajatii companiei noastre vor aduce produsele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti certificati in domeniul floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Angajatii nostri profesionisti an de an pregatesc buchete unice pentru diferite sarbatori ca:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Anul Nou si multe altele….

Avantajele noastre

 • Un sortiment foarte bogat de buchete cu livrare asigurata;
 • Deservire 24/24 pentru cumparatori;
 • Livrare asigurata 24/24 a florilor in Balanesti;
 • Florile sunt depozitate in sere speciale care le ofera insusirile elementare de resistenta si prospetime;
 • Florarii nostri incep elaborarea compozitiei doar exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • La asamblarea buchetelor noastre de flori sunt implicate doar plante sanatoase.

Cum poti obtine flori cu transport asigurat in Balanesti?

Aveti posibilitatea de a achizitiona la orice ora buchete de flori cu livrare in Balanesti pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind mangerii nostri la numarul +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru lucreaza douazeci si patru de ore si datorita acestor conditii puteti comanda compozitii florale indiferent de ora. Livrarea florilor in Balanesti se realizeaza in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii in cauza.

Intrebari uzuale

🚚   Conditiile de livrare de la CadouriOnline

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

💐   Cantitatea de flori care se daruie intr-un buchet?

 •   👲   3 - bucurie si sinceritatea sentimentelor
 •   💑   7 - adorare sau cerere de casatorie
 •   💗   17 - se daruie unui prieten bun
 •   💗   21 - ador
 •   💗   37 - urare de fericire

🌹   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌺   1  -  Cea mai micuta floare din lume, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri greutatea acesteia prevede 10 kg.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa gindacii.
 •   🌺   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌼   5  -  Cultivatorii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.