PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Frunzesti

Livrarea florilor in Frunzesti - rapid si la pret ieftin

Pe pagina site-ului nostru puteti comanda buchete de flori cu livrare in Frunzesti, si in oricare raion din Moldova. De la dumneavoastra se cere doar sa realizati comanda online iar floristii serviciului nostru va vor aduce florile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti certificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Floristii nostri profesionisti in fiecare zi pregatesc buchete unice pentru diferiteocazii ca:opt martie, paisprezece februarie, compozitii de nunta si altele sarbatori.

Avantajele CadouriOnline.md

 • Un asortiment enorm de buchete cu livrare rapida;
 • Consultanta la orice ora pentru cumparatori;
 • Livrare asigurata rapida 24/24 a florilor in Frunzesti;
 • Buchetele noastre de flori sunt depozitate in sere special-concepute care le garanteaza proprietatile elementare de prospetime si rezistenta;
 • Floristii nostri trec la asamblarea buchetului de flori doar exact inainte de realizarea livrarii catre cumparator;
 • Pentru asamblarea compozitiilor noastre sunt utilizate doar flori sanatoase.

Cum poti obtine flori cu livrare in Frunzesti?

Aveti posibilitatea de a achizitiona la orice ora buchete de flori cu livrare in Frunzesti pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti comanda chiar accesind site-ul, sunind mangerii CadouriOnline la tel +373 060 680 088 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul nostru functioneaza douazeci si patru de ore din acest motiv puteti realiza o comanda de flori in orice moment al zilei. Serviciile de livrare buchete de flori in Frunzesti vor fi desfasurate in termen de patru pina la sase ore din momentul achitarii comenzii in cauza.

Ajutor la alegere

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

♛   Тop flori populare

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si fermecatori arata literalmente regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate mare la alcatuirea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si intotdeauna se bucura de o mare popularitate la crearea buchetelor
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Iris - Speranta
 •   🌸   Delphinium - Modestie
 •   🌸   Primula - Tinerete
 •   🌸   Garoafa rosie - Iubire pasionala
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Lavanda - Singuratate