PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Girbova

Livrarea florilor in Girbova - chiar acasa si la pret accesibil

Pe pagina site-ului nostru puteti comanda flori prin curier in Girbova, si in oricare raion din Moldova. Aveti nevoie doar sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar curierii CadouriOnline va vor aduce produsele comandate direct la adresa indicata.

Profesionisti certificati in domeniul floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Floristii nostri profesionisti in fiecare an pregatesc compozitii florale exceptionale pentru cele mai neobisnuite ocazii cum ar fi:8 martie, Ziua Indragostitilor, Jubileu si altele sarbatori.

Ceea ce ne defineste e – profesionalismul!

 • Un asortiment foarte bogat de compozitii floristice cu livrare;
 • Deservire in orice moment pentru clientii nostri;
 • Livrare asigurata fara intreruperi a florilor in Girbova;
 • Florile sunt tinute in sere speciale care le ofera insusirile elementare de resistenta si prospetime;
 • Florarii nostri trec la stringerea buchetului de flori numai in mod anticipat, inainte de livrare catre client;
 • La crearea buchetelor sunt folosite numai plantele absolut sanatoase.

Cum poti comanda buchete de flori cu livrare asigurata in Girbova?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 buchete cu livare inclusa in Girbova pe site-ul magazinului nostru online. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind mangerii CadouriOnline la tel +373 060 680 088 sau prin email manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online functioneaza 24 de ore de aceea puteti realiza o comanda de compozitii florale oricind aveti timp. Livrarea buchetelor prin curier in Girbova vor fi organizate in termen de 4 pina la 6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

Posibil, ati intrebat:

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

♛   Cele mai populare flori care sunt daruite

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii luxosi si eleganti arata literalmente regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la colectarea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si mereu se bucura de o faima la crearea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌼   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌼   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌼   2  -  In Vishnuism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de maladii.
 •   🌻   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌹   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌻   5  -  Cea mai inaltata floare in Lume este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 5.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de oua putrede.