PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Haragis

Livrare buchete in Haragis - in oficiu sau acasa si la pret accesibil

Pe site-ul nostru puteti comanda buchete de flori cu livrare in Haragis, si in oricare regiune din tara. Trebuie doar sa completati comanda pe site-ul nostru iar curierii nostri va vor livra compozitiile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Profesionisti inalt calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori – CadouriOnline.md Floristii nostri inalt calificati an de an pregatesc compozitii florale exceptionale pentru diversesarbatori ca:8 martie, paisprezece februarie, compozitii de nunta si multe altele….

De ce CadouriOnline?

 • Un asortiment extrem de vast de buchete de flori cu transport asigurat;
 • Deservire in orice moment pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a buchetelor de flori in Haragis;
 • Buchetele sunt pastrate in sere speciale care le asigura insusirile esentiale de rezistenta;
 • Floristii nostri trec la stringerea compozitiei doar exact inainte de livrare catre client;
 • La stringerea compozitiilor noastre de flori sunt implicate numai plante complet sanatoase.

Cum poti obtine buchete de flori cu transport asigurat in Haragis?

Puteti achizitiona la orice ora convenabila flori cu livrare in Haragis pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii CadouriOnline la tel +(373) 60-68-00-88 sau prin email manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece functioneaza la orice ora si datorita acestor conditii aveti posibilitatea de a realiza o comanda de compozitii florale indiferent de ora. Livrarea buchetelor prin curier in Haragis vor fi executate in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii date.

Intrebari curente

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale RM?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

♛   5 cele mai populare flori-cadouri

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si rafinati arata intr-adevar regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate mare la colectarea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul trezirii naturii si mereu se bucura de o grandioasa popularitate la colectarea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — Potrivit datelor statisticii, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌺   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌹   1  -  Mugurii florilor se inchid pe timp de noapte, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌺   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌷   3  -  Omenirea a cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🌼   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌻   5  -  Cea mai inalta floare in natura este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 4.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de amoniac.