PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Hirtop

livrare flori prin curier in Hirtop - chiar acasa si la pret accesibil

In online market-ul CadouriOnoline.md puteti comanda flori prin curier in Hirtop, si in oricare raion din tara. De la dumneavoastra se solicita numai sa completati comanda pe site-ul nostru iar floristii CadouriOnline vor livra produsele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Angajati calificati in domeniul floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Angajatii nostri profesionisti zi de zi elaboreaza compozitii florale exceptionale pentru o multime desarbatori cum ar fi:8 martie, paisprezece februarie, Jubileu si multe altele….

Cel mai bun serviciu de cadouri si flori cu livare!

 • Un asortiment foarte bogat de compozitii floristice cu livrare asigurata;
 • Ajutor in orice moment pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare prin curier fara intreruperi a buchetelor in Hirtop;
 • Buchetele noastre sunt tinute in camere separate care le pastreaza insusirile elementare de prospetime si rezistenta;
 • Florarii nostri incep asamblarea compozitiei numai exact inainte de livrare catre client;
 • La crearea buchetelor noastre sunt utilizate numai flori complet sanatoase.

Cum poti obtine flori cu transport inclus in Hirtop?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 flori cu livrare inclusa in Hirtop pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic fiindca functioneaza la orice ora din acest motiv puteti realiza o comanda de compozitii florale in orice moment al zilei. Serviciile de livrare flori in Hirtop se vor efectua in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii.

Lista intrebarilor populare

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌷   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor arata, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🍀   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌻   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri aceasta cintareste in jur de 12 kilograme.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌼   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌹   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌸   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.