PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Iagorlic

Livrare buchete de flori in Iagorlic - chiar acasa si la pret ieftin

Pe site-ul CadouriOnline.md aveti posibilitatea de a comanda flori cu livrare in Iagorlic, si in oricare localitate din Republica Moldova. De la dumneavoastra se solicita numai sa achitati comanda in magazinul nostru online iar curierii CadouriOnline va vor aduce florile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Profesionisti inalt calificati in domeniul floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Angajatii nostri inalt calificati an de an string compozitii florale exceptionale pentru cele mai diversesarbatori cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, compozitii de nunta si altele sarbatori.

Ceea ce ne defineste e – profesionalismul!

 • Un asortiment extrem de vast de buchete cu livrare rapida;
 • Sustinere la orice ora pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare prin curier rapida 24/24 a buchetelor de flori in Iagorlic;
 • Florile noastre sunt depozitate in camere separate care le garanteaza insusirile esentiale de rezistenta;
 • Florarii nostri trec la asamblarea compozitiei doar exact inainte de livrare catre cumparator;
 • Pentru asamblarea compozitiilor noastre sunt implicate doar plante complet sanatoase.

Cum poti comanda buchete de flori cu livrare asigurata in Iagorlic?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 buchete de flori cu transport in Iagorlic pe site-ul magazinului nostru online. Puteti cumpara direct de pe site-ul nostru, sunind consultantii CadouriOnline la tel +(373) 60-68-00-88 sau prin email manager@cadourionline.md. Serviciul nostru e activ douazeci si patru de ore din acest motiv puteti comanda compozitii florale indiferent de ora. Livrarea buchetelor prin curier in Iagorlic se vor realiza in termen de 4 pina la 6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

Raspunsuri la intrebari populare

💲   Toate modalitatile posibile de achitare pe site-ul CadouriOnline

 •   💸   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   💲   Cu ajutorul cardului bancar: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si asa mai departe
 •   🤑   Achitare in numerar

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌹   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu data.
 •   🌼   Buchetele pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor arata, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌺   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌼   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌼   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌷   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌻   3  -  Omenirea a descoperit in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌺   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.