PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Iarova

Livrare buchete de flori in Iarova - in oficiu sau acasa si la un pret convenabil

Pe pagina site-ului nostru puteti comanda flori cu livrare in Iarova, si in oricare localitate din Republica Moldova. Trebuie numai sa realizati comanda pe site-ul nostru iar curierii companiei noastre vor aduce produsele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Profesionisti calificati in sfera floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Angajatii nostri inalt calificati zi de zi creaza compozitii florale pentru diferiteocazii ca:opt martie, 14 februarie, Anul Nou si altele sarbatori.

Avantajele noastre

 • Un sortiment extrem de vast de flori cu livrare;
 • Deservire in orice moment pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare prin curier rapida 24/24 a buchetelor de flori in Iarova;
 • Buchetele sunt depozitate in camere separate care le asigura insusirile elementare de prospetime si rezistenta;
 • Floristii nostri incep elaborarea buchetului doar in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre client;
 • Pentru asamblarea compozitiilor noastre sunt implicate doar plante absolut sanatoase.

Cum se poate achizitiona buchete cu livrare asigurata in Iarova?

Puteti cumpara la orice ora convenabila flori cu livrare inclusa in Iarova pe site-ul magazinului nostru online. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind mangerii nostri la numarul +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online functioneaza douazeci si patru de ore din acest motiv aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale in orice moment al zilei. Serviciile de livrare flori prin curier in Iarova se realizeaza in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii.

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🎥   Filmarea video a livrarilor

🌷   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌼   1  -  Florile se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌷   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌷   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌺   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Academicienii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.