PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Javgur

Livrare flori in Javgur - in oficiu sau acasa si la pret accesibil

Pe pagina site-ului nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete cu livrare in Javgur, si in oricare raion din tara. De la dumneavoastra se cere numai sa achitati comanda in magazinul nostru online iar angajatii CadouriOnline va vor aduce buchetele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Angajati inalt calificati in sfera floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Floristii nostri profesionisti in fiecare zi elaboreaza compozitii florale exceptionale pentru cele mai diverse ocazii cum ar fi:opt martie, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Craciun si multe altele….

Cel mai bun serviciu de flori si cadouri cu livrare!

 • Un asortiment enorm de buchete de flori cu livrare asigurata;
 • Deservire la orice ora pentru clienti;
 • Livrare 24/24 a buchetelor in Javgur;
 • Florile sunt pastrate in sere speciale care le ofera caracteristicile esentiale de prospetime si rezistenta;
 • Florarii nostri incep asamblarea buchetului de flori doar in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre client;
 • La stringerea buchetelor noastre sunt utilizate doar plante complet sanatoase.

Cum se poate obtine buchete cu livrare asigurata in Javgur?

Puteti comanda la domiciliu la orice ora convenabila flori cu transport asigurat in Javgur pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti comanda direct pe site, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +373 060 680 088 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece este activ fara intreruperi de aceea aveti posibilitatea de a comanda buchete oricind aveti timp. Serviciile de livrare buchete de flori in Javgur se vor realiza in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

FAQ

🚚   Conditiile de livrare

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale Molodovei?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

🌹   Cum alegem corect un buchet in dar?

 •   🌸   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere perfecta pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌸   Buchetele pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌸   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori festive cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌸   Cum prelungim viata florilor cu ajutorul sfaturilor simple?

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa racoroasa clocotita de 10 grade si dati-i ei sa stea, va fi de ajuns o ora
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Amplasati florile in apa (taiate)
 •   🌊   -  Nu uitati zilnic sa schimbati apa
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu celelalte flori, depozitati-le intr-o vaza separata