PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Joltai

Livrare prin curier a florilori in Joltai - rapid si la pret ieftin

In magazinul nostru online aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori cu livrare in Joltai, si in oricare localitate din Republica Moldova. Aveti nevoie numai sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar angajatii nostri va vor livra produsele comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Angajati certificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Floristii nostri inalt calificati zi de zi pregatesc modele originale de buchete pentru o multime de ocazii ca:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, Anul Nou si altele sarbatori.

De ce merita sa comadati pe site-ul nostru?

 • Un asortiment extrem de vast de flori cu livrare asigurata;
 • Sustinere permanenta pentru clientii nostri;
 • Livrare prin curier fara intreruperi a florilor in Joltai;
 • Florile noastre sunt pastrate in camere separate care le garanteaza insusirile elementare de rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii incep elaborarea buchetului numai exact inainte de trimiterea buchetului catre cumparator;
 • La stringerea buchetelor noastre sunt implicate numai plantele sanatoase.

Cum poti comanda buchete de flori cu transport asigurat in Joltai?

Aveti posibilitatea de a cumpara 24/24 buchete cu livrare in Joltai in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind consultantii CadouriOnline la tel +373 060 680 088 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online functioneaza la orice ora din acest motiv aveti posibilitatea de a realiza o comanda de buchete oricind aveti timp. Serviciile de livrare buchete in Joltai vor fi organizate in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii date.

Intrebari uzuale

🌻   Buchete de trandafiri de la cei mai buni floristi din Moldova

🚚   Cit costa livrarea florilor in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Singera  -  Costul livrarii: 194 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bic  -  Costul: 151 MDL
 •   🚚   Chisinau - Braila  -  Costul: 130 MDL
 •   🚚   Chisinau - Calarasi  -  Pretul: 465 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Costul: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ocnita  -  Promo-Pret: 1678 MDL

🌼   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere extraordinara pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌺   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor arata, cel putin, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌼   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌹   1  -  Cea mai mica floare din lume, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri aceasta cintareste in jur de 10 kg.
 •   🌻   2  -  In Hinduism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de infectii.
 •   🌸   3  -  Cel mai antic pe pamint TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🍀   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌼   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».