PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Pohorniceni

livrare flori prin curier in Pohorniceni - direct la domiciliu si la pret avantajos

Pe site-ul CadouriOnline.md aveti posibilitatea de a comanda buchete cu livrare in Pohorniceni, si in oricare regiune din Republica Moldova. De la dumneavoastra se solicita doar sa achitati comanda in magazinul nostru online iar curierii serviciului nostru vor aduce buchetele comandate direct la adresa indicata.

Specialisti inalt calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Specialistii nostri profesionisti in fiecare an string buchete de flori unice pentru diferiteocazii ca:8 martie, paisprezece februarie, Jubileu si multe altele….

Avantajele CadouriOnline.md

 • Un sortiment foarte bogat de flori cu livrare rapida;
 • Ajutor in orice moment pentru clienti;
 • Livrare asigurata fara intreruperi a buchetelor in Pohorniceni;
 • Buchetele sunt pastrate in camere speciale care le asigura caracteristicile esentiale de prospetime si rezistenta;
 • Floristii nostri trec la elaborarea compozitiei numai exact inainte de livrare catre cumparator;
 • Pentru asamblarea buchetelor sunt utilizate numai flori sanatoase.

Cum poti comanda buchete de flori cu livrare asigurata in Pohorniceni?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 buchete cu transport asigurat in Pohorniceni pe site-ul nostru de flori si cadouri cu livrare. Puteti comanda direct pe site, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau prin email manager@cadourionline.md. Serviciul nostru este activ fara intreruperi din acest motiv aveti posibilitatea de a realiza o comanda de compozitii florale la orice ora convenabila. Livrarea buchetelor de flori in Pohorniceni vor fi organizate in termen de patru pina la sase ore din momentul achitarii comenzii date.

Intrebari frecvente pe site

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi lucram prin toata Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

🌸   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la sarbatorile de afaceri vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌻   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌸   Cum prelungim viata florilor cu ajutorul sfaturilor simple?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa rece fiarta de 10-13 grade si dati-i apei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Mai departe, amplasati florile taiate in apa
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat in fiecare zi
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, amplasati-le intr-o vaza separata