PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare in Pripiceni-Curchi

Livrare flori in Pripiceni-Curchi - rapid si la pret accesibil

Pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a comanda flori cu livrare in Pripiceni-Curchi, si in oricare regiune din Moldova. Aveti nevoie doar sa completati comanda pe site-ul nostru iar curierii companiei noastre va vor livra compozitiile comandate exact la adresa necesara.

Angajati inalt calificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Angajatii nostri profesionisti in fiecare an elaboreaza modele originale de buchete pentru cele mai variateocazii ca:opt martie, paisprezece februarie, Jubileu si altele sarbatori.

De ce noi?

 • Un sortiment extrem de bogat de buchete cu transport asigurat;
 • Sustinere la orice ora pentru cumparatori;
 • Livrare asigurata fara intreruperi a buchetelor de flori in Pripiceni-Curchi;
 • Florile sunt pastrate in sere speciale care le asigura proprietatile esentiale de prospetime;
 • Florarii nostri incep stringerea compozitiei doar in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre cumparator;
 • La stringerea buchetelor noastre de flori sunt folosite doar florile complet sanatoase.

Cum se poate procura buchete cu livrare asigurata in Pripiceni-Curchi?

Aveti posibilitatea de a cumpara 24/24 flori cu livrare in Pripiceni-Curchi pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii CadouriOnline la numarul +373 060 680 088 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru functioneaza fara intreruperi iar in astfel de conditii aveti posibilitatea de a comanda flori oricind aveti timp. Livrarea florilor in Pripiceni-Curchi vor fi executate in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii date.

Intrebari uzuale

💲   Modalitati de achitare a cumparaturii

 •   🤑   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   💲   Cu ajutorul cardului: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💲   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

🌺   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🍀   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌹   1  -  Cea mai mica floare din lume, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri greutatea acesteia prevede 11 kilograme.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🍀   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌹   5  -  Cea mai inaltata floare pe planeta se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 45 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 6 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emite un miros stupefiant de oua putrede.