PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori Putintei

Livrare flori in Putintei - chiar acasa si la un pret convenabil

Pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a comanda buchete de flori prin curier in Putintei, si in oricare localitate din Republica Moldova. Aveti nevoie numai sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar curierii CadouriOnline va vor aduce florile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Specialisti calificati in domeniul floristicii Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – CadouriOnline.md Floristii nostri profesionisti in fiecare zi pregatesc modele originale de buchete pentru cele mai diversesarbatori cum ar fi:opt martie, Ziua Indragostitilor, Jubileu si altele sarbatori.

Cel mai bun serviciu de flori si cadouri cu livrare!

 • Un asortiment foarte bogat de buchete de flori cu livrare asigurata;
 • Consultanta permanenta pentru clientii nostri;
 • Livrare fara intreruperi a buchetelor de flori in Putintei;
 • Buchetele noastre sunt depozitate in camere separate care le asigura insusirile esentiale de resistenta si prospetime;
 • Florarii nostri trec la asamblarea compozitiei numai in mod anticipat, inainte de trimiterea buchetului catre cumparator;
 • La stringerea compozitiilor noastre de flori sunt implicate numai plantele complet sanatoase.

Cum poti procura buchete de flori cu livrare in Putintei?

Puteti comanda la orice ora flori cu transport asigurat in Putintei in magazinul online CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind consultantii nostri la numarul +373 060 680 088 sau cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. CadouriOnline.md lucreaza la orice ora din acest motiv aveti posibilitatea de a realiza o comanda de buchete in orice moment al zilei. Serviciile de livrare flori in Putintei vor fi organizate in termen de 4 pina la 6 ore din momentul achitarii comenzii date.

F.A.Q.

🌻   Care buchete de flori noi va putem recomanda?

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🎥   Video de la livrare

🌺   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌹   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌻   2  -  In Vishnuism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de magie neagra.
 •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
 •   🌼   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌺   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».