PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Rediul Mare

Livrare buchete de flori in Rediul Mare - chiar acasa si la pret ieftin

Pe pagina site-ului nostru puteti comanda buchete cu livrare in Rediul Mare, si in oricare raion din tara. De la dumneavoastra se cere doar sa achitati comanda pe site-ul nostru iar floristii serviciului nostru vor livra compozitiile comandate exact la adresa necesara.

Angajati inalt calificati in sfera floristicii Magazin online de flori – CadouriOnline.md Floristii nostri inalt calificati zi de zi creaza buchete unice pentru diversesarbatori cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, Ziua sfintului Valentin si Valentina, compozitii de nunta si multe altele….

Cel mai bun serviciu de cadouri si flori cu livare!

 • Un asortiment foarte extins de buchete de flori cu livrare asigurata;
 • Ajutor Non-Stop pentru cumparatori;
 • Livrare asigurata fara intreruperi a florilor in Rediul Mare;
 • Florile noastre sunt depozitate in camere separate care le ofera caracteristicile esentiale de prospetime si rezistenta;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii incep crearea buchetului de flori numai exact inainte de trimiterea buchetului catre client;
 • La asamblarea buchetelor noastre de flori sunt implicate doar plante absolut sanatoase.

Cum se poate achizitiona buchete cu transport inclus in Rediul Mare?

Puteti comanda la domiciliu la orice ora convenabila buchete de flori cu transport in Rediul Mare pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara direct pe site, sunind consultantii CadouriOnline la tel +373 060 680 088 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic fiindca e activ 24 de ore de aceea puteti comanda flori oricind aveti timp. Serviciile de livrare flori prin curier in Rediul Mare se realizeaza in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii.

Intrebari si raspunsuri interesante

🚚   Regulile de livrare a produselor

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🌹   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌺   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la receptiile oficiale vor arata, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌷   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌷   1  -  Cea mai minuscula floare de pe planeta, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 10 kilograme.
 •   🌸   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de maladii.
 •   🍀   3  -  Omenirea a descoperit in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌸   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌸   5  -  Cultivatorii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.