PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori cu livrare Scorteni

Livrare buchete in Scorteni - direct la domiciliu si la un pret convenabil

Pe site-ul nostru puteti comanda flori prin curier in Scorteni, si in oricare localitate din Republica Moldova. Trebuie numai sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar floristii nostri va vor livra compozitiile comandate direct la adresa indicata.

Angajati inalt calificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Angajatii nostri profesionisti an de an string modele originale de buchete pentru diferite ocazii cum ar fi:8 martie, 14 februarie, Craciun si altele sarbatori.

Avantajele magazinului online CadouriOnline

 • Un asortiment extrem de bogat de buchete cu livrare rapida;
 • Sustinere Non-Stop pentru clientii nostri;
 • Livrare asigurata fara intreruperi a buchetelor de flori in Scorteni;
 • Buchetele sunt tinute in camere speciale care le ofera proprietatile esentiale de prospetime;
 • Specialistii nostri in domeniul floristicii trec la stringerea buchetului de flori doar in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre client;
 • Pentru stringerea buchetelor sunt folosite numai plante sanatoase.

Cum se poate comanda buchete cu livrare asigurata in Scorteni?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 flori cu transport asigurat in Scorteni pe site-ul CadouriOnline.md. Puteti comanda direct de pe site-ul nostru, sunind mangerii CadouriOnline la numarul +(373) 60-68-00-88 sau prin email manager@cadourionline.md. Magazinul nostru online functioneaza la orice ora iar in astfel de conditii puteti realiza o comanda de flori indiferent de ora. Serviciile de livrare buchete in Scorteni vor fi organizate in termen de patru pina la sase ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.

Intrebari uzuale

🚚   Conditiile de livrare a produselor

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🎥   Procesul de livrare la video

🌹   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌼   1  -  Cea mai micuta floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 12 kg.
 •   🌺   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🍀   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌺   5  -  Cea mai inaltata floare in Lume se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kilograme, iar grosimea trunchiului este de pina la 6 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de oua putrede.