PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare flori in Soltanesti

Livrarea florilor in Soltanesti - eficient si la un pret convenabil

Pe pagina site-ului nostru puteti comanda flori prin curier in Soltanesti, si in oricare localitate din Republica Moldova. Aveti nevoie numai sa efectuati comanda pe site-ul nostru iar angajatii serviciului nostru vor livra florile comandate exact la adresa de care aveti nevoie.

Profesionisti certificati in sfera floristicii CadouriOnline.md - cel mai bun magazin online de flori Specialistii nostri profesionisti in fiecare zi string buchete unice pentru diverseocazii cum ar fi:opt martie, paisprezece februarie, compozitii de nunta si multe altele….

Ceea ce ne defineste e – profesionalismul!

 • Un asortiment extrem de bogat de compozitii florale cu livrare asigurata;
 • Consultanta in orice moment pentru cumparatori;
 • Livrare asigurata 24/24 a buchetelor in Soltanesti;
 • Buchetele noastre sunt tinute in camere speciale care le asigura proprietatile elementare de resistenta si prospetime;
 • Floristii nostri trec la asamblarea compozitiei numai in mod anticipat, inainte de realizarea livrarii catre client;
 • La stringerea compozitiilor noastre sunt implicate doar plante complet sanatoase.

Cum poti comanda flori cu livrare asigurata in Soltanesti?

Aveti posibilitatea de a cumpara la orice ora flori cu transport asigurat in Soltanesti pe site-ul nostru de flori si cadouri cu livrare. Puteti comanda direct pe site, sunind mangerii nostri la numarul +(373) 60-68-00-88 sau chiar prin email manager@cadourionline.md. Serviciul CadouriOnline este unic deoarece functioneaza 24 de ore din acest motiv aveti posibilitatea de a comanda compozitii florale indiferent de ora. Livrarea florilor prin curier in Soltanesti vor fi desfasurate in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii date.

FAQs

🚚   Conditiile de lucru a serviciului de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🌹   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌻   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 10 kg.
 •   🌹   2  -  In Hinduism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de maladii.
 •   🌺   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🍀   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌼   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.